• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Amazon The Boys (2019 - )

Za sada mi ovo najslabija sezona, previse trose vremena na sporedne radnje koje nisu interesantne, scenario je primetno losiji, vidi se da imaju krizu sa idejama i sta da rade s likovima. Ova poslednja epizoda mi je za sada najbolja bila, najzanimljivija, ali daleko je to od najboljih epizoda prethodnih sezona.
Nadam se da ce bar sad nagaziti do kraja sezone kako umeju.

Slazem se, losa je sezona gledano uopsteno a jos gore deluje kad se uporedi sa ranijima, ni prethodna nije blistala svuda ali imala je Soldier Boya, ovde nemaju gde da se sakriju. Likovi im se vrte u istim emotivnim loopovima po n-put, politicki komentar im je jako naporan umesto zabavan, radnja deluje kao serija nepovezanih dogadjaja bez neke opste ideje gde sve to ide, pa cak im je blood i gore postao nezanimljiv. Bas su spali na 5/10 nivo, steta

pogledao sam prve dve epizode, nemam nikakvih značajnih primedbi za sad.

Ovi ipak pogodiše šta će se dešavati u USA. [emoji50]

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Zavrsi se ova sezona. Meni je celokupan utisak sezone "meh". Više mi nista nije šokantno niti novo. Gledam čisto da odgledam. Neke nove stvari koje se pojavile u priči su se pojavile čisto da bi mogli da završe nekako seriju. Nisam nešto previše zadovoljan ovom sezonom, previše filera i glupih sub-plotova, a glavni je nekako razočaravajuć.

ocena sezone nekih 6.5/10

Last edited:
Stvarno bi bilo previse da je i poslednja epizoda meh. Dali su neku nadu, sad kad su dosli do zavrsetka, da ce ipak znati da odrade poslednju kako treba. Imam osecaj da su samo gledali da nekako dodju do pete sezone, ali bez dobrih ideja sto se tice radnje i likova, i onda otud ovako slabasna sezona .

Procitao sam danas da ce najverovatnija poslednja sezona izaci 2026, sto znaci da ne zure, imaju vremena da dobro razrade ideje i kvalitetnije napisu. Steta bi bilo da zaseru skroz seriju. Eto prilike da se iskupe.

Last edited:
Mene samo plaši na šta će Starlight ličiti do 2026. Moraće napisati poseban 'side quest' kao za Hamilla u 'Imperiji' samo zbog izgleda lol.

I ja završavam gledanje poslednje sezone pa evo jedna slika u duhu toga 😁 :

1722471661165.png

P.S. Ježim se FB-a i IG-a, čim sam počeo da gledam sezonu, počeli su da me bombarduju sa The Boys sadržajem.

Poceo i gruja da gleda seriju,iskreno francuz mi je najboljil ik do sada pri kraju sam prve sezone .
Inace jesu likovi sprdnja tj parodija kao kick ass ili su real iz stripva?Posto su inspirisani ocigledno dc likovia kao homelander neki supermen supcina,a train flash u istom kontekstu i ostatak ekipe...Karl urban sa sve ofarbanom kosom i bradom u seriji dominira sa glumom pred njega su ostali kao prosecni za ovo sada sto sam video....

Postoji strip ali su dosta izmenili priču posle prve sezone. Strip je kritika superhero stripova, serija kreće kao odlična kritika toga ali i komercijalizma, multinacionalnih kompanija, USA, u drugoj sezoni dobro kritikuje i rasizam, ali negde tu i nadalje postaje sve više i više još jedna tipična superhero serija mada sa jednim dobrim trolovanjem pri kraju 4. sezone. Najjači lik i glumac u seriji je Homelander u interpretaciji Antony Starr-a, jedan od najbolesnijih likova ikada napisanih i odglumljenih a opet je povremeno (ali samo povremeno) i tužno kada razmisliš da je ni kriv ni dužan takav postao. Zbog njega i glume Antony Starr-a ću gledati seriju do kraja.

PS. Jedva čekam tvoju reakciju na neke scene u 4. sezoni :D

Back
Top Bottom