• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

The Best Game Music

Maya theme obavezno da se overi ko nije :D

Na soundtracku za KI su radili Mick Gordon i Ali Edwards (Devil Trigger)

Last edited:
Maya theme obavezno da se overi ko nije :D

covek je prosto neverovatan talenat. radio je na igri, muzici i prici. posle odigranog undertale-a sam jako dugo vrteo OST i remixe kojih ima mali milion. citao sam i o Tobiju, samo mogu da stanem i da mu se divim. ali muzika u toj igri... nesto posebno

Muzika je neverovatna, skidam kapu za sve sto je uradio. Sad kad imam normalne sluske citav album vrtim na repeat nekoliko dana :D

Реално, најпамтљивија и најиконичнија музика је из 8-bit и 16-bit ере, тако да у том духу један од најбољих Мега Драјв саундтрекова:

P.S. Само што заврших Symphony of the Night по први пут у животу. Два пута сам почињао, па прекидао, сад сам је истерао до краја на PSP-у. Утиске пишем сутра, таман док се слегну и нађем прави thread за то. ;)

Ајде мало да убацим и неке hidden gem-ове. Ова игра вероватно изазива опречне утиске, мени је заправо била скроз океј, цепала се доста код другара на фамиклону, а после и на емулатору. Зато је саундтрек одличан, један од најупечатљивијих са NES-a који ми је остао у сећању.

Čitav OST koji je osmišljen i odsviran od strane britanskog benda British Sea Power, stvara jednu fantastičnu setnu atmosferu u jednom od najintrigantnijih CRPG naslova u poslednjih par dekada. Drago mi je što će doživeti izdanje na vinilu ove godine. :D

Back
Top Bottom