• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

The Best Game Music

Svaka sezona je imala savršen OST, big bend-jazz, dosta interesantnih aranžmana, i super se nadovezuje na forice i fazone koje ispaljuju u datim momentima. Nisam primetio da li je ovo Telltale games ikada izdao na vinilu ali videh da se pojavio remaster prve sezone na GOG-u, i mogli bi to da proslave i sa vinilčetom.

Ako postoji barem jedna pozitivna stvar u vezi najave VTM Bloodlines 2, to je onda reizdavanje muzike iz prvog dela i to na vinilu.

Drugar je vatreni fan prve igre i normalno da je požurio da ugrabi svoj primerak još prošle godine pred početak ovog korona ludila.

Mogu vam reći da je super izdržala test vremena i da sjajno zvuči na dobrom sistemu, i da je Rik Schaffer talentovan kompozitor, pogotovo kada se pogledaju intervjui iz tog razdoblja, gde je bukvalno bio na pragu egzistencije i na raznim drogama i uspeo je da sklepa OST za ovu kultnu igru.

Sada je čist, i ne znam da li su i njega kiksnuli sa tima drugog dela, ali eto drago mi je što je dobio na neki način potvrdu da je imao umeća da doprinese atmosferi prve igre i da je zaslužno muzika izašla i očuvana na ovaj način.

Instalirao posle xy godina Painkiller (GOG sale, presmešan iznos!) i shvatio sam da iako mi je igra totalno edgy i tinejdžerska, odlazak u pakao, da spaseš draganu, ah kako da ne! OST izuva, jednostavan spoj brutalnog thrash i death metal deonica sa uvijenom dodatkom kljava i semplova koji vuku na solidne industrial metal bendove 90tih.

Čak i smatram da je potcenjen OST. Groovy!

Back
Top Bottom