• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tenis

Marvel je u potpunosti uništio filmsku umetnost Đokovića.

Del Potro, mučenik, objavio da ide u penziju, još par turnira će da igra i to je to. Čovek koji se cele karijere nanovo vraćao, ali nije mu se dalo.

Bedak, Delpo ljudina je imao kvalitet da osvoji 5-6 slemova ali su mu povrede uništile karijeru.

Sam je sebi sve stekao, nek radi sa time sta hoce, taj deo mi ne smeta samo ako moze manje javno zbog svog uticaja.

Steta, ode Feda, treci najbolji svih vremena, nedostajace jako, ostace upamcen kao covek koji je igrao najlepsi tenis.

Bilo je lepo gledati Fedexa sve ove godine ali nije bilo to to poslednjih godina.

Verujem da bi mogao još da igra ali posle onog poraza od Hurkača na Vimbldonu prošle godine kada je izgubio 3:0 u setovima a jedan od tih setova 6:0 video je da ne može više ni na Vimbldonu da bude u konkurenciji za osvajanje gren slema.

Čudi me samo da je rešio da završi karijeru na Lejver kupu, očekivao sam da će to biti na Vimbldonu ili u Bazelu.

Dobro svakako respect koliko je dugo igrao, još je sa 38 godina igrao finale Wimbledona.

Alkarez izjavio pre meča da želi da igra protiv najboljih...
Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari.

Pa ne može Alkares, tako mlad, a već da osvaja GS (kad su tu najbolji).

Ni Novak dok je bio mlad nije mogao odmah da dominira, prvo su ga preslišavali i Nadal i Federer... Tako i Alkares mora proći taj put gde će Nole da ga lema par godina.

Ne valja ovo za Alkaresa, tako mlad, a vec krenuli grcevi, podseca na Rafu, samo sto su Rafi ti grcevi krenuli mnogo kasnije, izgleda da je Alkares preforsirao, pa ako tako nastavi, ne verujem da ce imati dugu i uspesnu karijeru, pa ni kao Rafa, a kamoli Djokovic...

Odličan je mali, da nije bilo našeg ponosa, osvojio bi ovo na keca.

• Like
Reactions: Ace
Alkarez izjavio pre meča da želi da igra protiv najboljih...
Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari.

Pa ne može Alkares, tako mlad, a već da osvaja GS (kad su tu najbolji).

Ni Novak dok je bio mlad nije mogao odmah da dominira, prvo su ga preslišavali i Nadal i Federer... Tako i Alkares mora proći taj put gde će Nole da ga lema par godina.

Ne valja ovo za Alkaresa, tako mlad, a vec krenuli grcevi, podseca na Rafu, samo sto su Rafi ti grcevi krenuli mnogo kasnije, izgleda da je Alkares preforsirao, pa ako tako nastavi, ne verujem da ce imati dugu i uspesnu karijeru, pa ni kao Rafa, a kamoli Djokovic...

Odakle ti e u Alcaraz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Top Bottom