ne trolujem nikad, to stvarno mislim, ali vi ste krivi sto sam poceo sve ostrije da pisem, jer se desilo ono sto se desava uvek i na benchu i na emuglx, ja napljujem igru, a vi napljujete mene, iako ja vas nisam vredjao, tako da ne mozes da ocekujes lepo pisanje od mene kad mi se tako bezobrazno obracas, fali vam da postujete tudje misljenje, meni uopste ne smeta sta je vama zelda vrh, ja vas ne vredjam zbog toga, svako ima pravo na svoje misljenje i da ga verbalizuje, nismo u americi gde moras da pazis sta pricas.
Uncharted jeste sranje realnoInsistirati do iznemoglosti da ti se nesto ne svidja i agresivno nametati da je neka igra zbog toga losa bas nema smisla. Ne svdja mu se i to je sasvim ok, ni meni nije legao Uncharted pa sta sad.
Da je brat 2CR4ZY ovo izjavio, sony fanboysOvi bi ga lincovaliUncharted jeste sranje realno![]()
Ja nikome ne uskraćujem pravo na mišljenje, pa ni sebiDa je brat 2CR4ZY ovo izjavio, sony fanboysOvi bi ga lincovali![]()
Bolje thrash nego trashJa nikome ne uskraćujem pravo na mišljenje, pa ni sebi. I za Dead Space su me kritikovali a mišljenja sam da je baš thrash igra.
Gde se brat @2CR4ZY i ja slažemo da je novi Kirby do jaja, znači da ipak ima nade za mir na planeti![]()
Originali fenomenalni do petice, reameke-ovi kako koji.@ljubomir pazi sta ces reci za Resident Evil? [emoji380][emoji2]
Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Вероватно је проблем у стилу и начину изражавања. Мада чињеница је да некад људи превише емотивно реагују на негативну критику, а поготово пљувачину нечега што воле (сетимо се својевремено какве је варнице изазивало полемисање о Cyberpunk 2077).ne trolujem nikad, to stvarno mislim, ali vi ste krivi sto sam poceo sve ostrije da pisem, jer se desilo ono sto se desava uvek i na benchu i na emuglx, ja napljujem igru, a vi napljujete mene, iako ja vas nisam vredjao, tako da ne mozes da ocekujes lepo pisanje od mene kad mi se tako bezobrazno obracas, fali vam da postujete tudje misljenje, meni uopste ne smeta sta je vama zelda vrh, ja vas ne vredjam zbog toga, svako ima pravo na svoje misljenje i da ga verbalizuje, nismo u americi gde moras da pazis sta pricas.
to su ti dvostruki arshini, primecujes samo ono sto sam ja pisao, a ne primecujes sta su ostali...
da mi se nisu uvredljivo obracali, to se ne bi desilo, zasto nisi reagovao kad su mi napisali da pisem gluposti? to nije uvredljivo?
decko? trolujes? PC-jashi itd, imas primera koliko oces, ali tebe ne zanima sta ostali krshe, vec samo ja.
eno Time mi bio dao kaznene poene kad sam napisao konzolashi, zato sto je Jack svaki cas pisao PC-jashi i to cak i na statusu, pa on nije nista kaznjen, tako da ovde nisu pravila ista za sve.
eto banuj me zato sto mi je zelda sranje, posto vidim da jedva cekas, ali ni to mi nece promeniti misljenje, a ja cu i dalje napljuvati svaku igru koja mi se ne svidja, jer ako ne mogu iskreno da pisem, onda necu uopste.
Zamenio sam analog na oba joycona.Hvala za info
Nema na zvaničnom sajtu, ali na linku koji si poslao sa aliexpressa stoji da može, ako im je verovati.
Kad ugradiš napiši par utisaka, baš sam gledao da l' ja da uzmem skorije, da imam u šteku makar, dok se ne pojavi drift...koji je neizbežan
Od pre neki dan, odnosno nakon Directa.Evropski (Ireland) eshop
da li neko moze da mi kaze od kada je zelda botw bila 70 evra u EU?
usa eshop kaze, bazicna cena 60$, sa popustom 40$
znam da sam najvecu cenu vidjao 59.99€ inc Vat...malo mi je ovo nepoznato
View attachment 8034