Laže igra japanske dating simulatore ceo dan 100%.
Nego šta bih ja mogao da opalim na Switchu, dajte neke preporuke.
Imam utisak da sam prilično iscedio N ekskluzive:
Bayonetta 2 - odlična igra iako treba svariti prezentaciju što pre par godina nisam mogao a sada sam uspeo
Bayonetta 3 - okish igra ali samo to, baš razočaranje kako su na silu proširili igru na razne besmislene načine
Link's Awakening remake - fenomenalan remake ali nije za svakoga, baš treba ući u način razmišljanja koji igra zahteva, ali sam način na koji je odrađen remake je perfektan
SM Odyssey - Odlična igra, malo je overwhelming u startu ali posle sam ga zavoleo kao 3D World
Astral Chain - Unikatna igra sa dosta kvaliteta ali me ovako generalno nije kupila zbog par dosadnjikavih mehanika
Xenoblade Chronicles 3 - Super jrpg koji baš ima vibe da je best of prethodnih delova samo je pretrpan nepotrebnim dijalozima kao i svaki jrpg pa treba isfiltrirati sve
Super Mario Tenis & Golf - Korektne igre ali su kao i sve Mario sports igre solidne ali ništa više od toga tako da ne bih isprobavao ostale, doduše mislim da je ovaj fudbal novi ipak malo bolji pa možda se odigra neki MP
Zelda BotW - Odigrano odavno na emulatoru kako je i ispravno, nepotreban je bilo kakav komentar za igru
Yoshi's Crafted World - Vizuelno jedna od najboljih Switch igara i tehnički i stilski, generalno zabavna ali predugačka ali je više neka kategorija jednostavnije igre koja ide na foru kao LBP nego neki kvalitetan gameplay, mada svakako pohvale za raznovrsnost gameplaya i nivoa
Luigi's Mansion 3 - Dobra atmosfera i sjajan core gameplay ali nekako nije dovoljno kreativno iskorišćen, ili sam ja očekivao baš mnogo od ove igre
Fast RMX - skroz OK igra tog tipa, nije Wipeout klasa ali dovoljno dobro da i Nintendo može da se pohvali takvom igrom
Metroid Dread - Igra solidna na svim poljima a najviše kada su bossevi u pitanju samo ono prevazilazi je većina indie metroidvania tako da ništa posebno iako sam očekivao da će Metroid kao institucija žanra biti klasu iznad svega
Kirby Forgotten Lands - Ova igra me baš prijatno iznenadila, kreće kao banalni 3D platformer a u stvari ispada odlična maltene akciona avantura/platformer pa sam išao i do 91% completion jer je igra zaslužila
Eto to sam sve odigrao pa ako neko ima preporuku za još nešto esencijalno a da je N ekskluziva ili igra koja je nekako dobra da se odigra na Switchu neka javi.