Upravo, ništa od OLED-a do daljnjeg. Pašće kanda neki Hisense U8G, prilično se fino pokazao na rtings, a i cena je ok kod nas u maloprodaji + daju 5 godina garancije...Ko nema (male) djece svakako OLED.
Skini folijuKod OLEDa treba uzeti u obzir i ekstremnu refleksiju, mene je to ubilo u pojam iskreno. Kapiram da mnogima to ne smeta ali mi je čudno da niko to ne pominje a na C1 je ludilo, bukvalno imaš crno ogledalo.
salim se, ja nemam tih problema. Specifican je ugao pa kontam ima i do toga, a i uglavnom ga koristim u tamnoj prostoriji.Ma nema, jednostavno je stan tako pozicioniran da ima svetla i to je to ali opet potreban je bukvalno mrkli mrak kako uopšte ne bi bilo refleksije.
Malkice upalim svetlo čisto da mogu da vidim da jedem dok gledam nešto i to je dovoljno da vidim sebe u bilo kojoj tamnijoj sceni.
Nije kukanje, to je što je ali čisto da neko ko razmatra kupovinu OLEDa ima info.
Glare je evidentan problem, a opet, lijepiti foliju je smrtni grijeh. Mene bi mucilo da moram raditi na glossy ekranu ali za gledanje filmova se daju stvoriti adekvatni uslovi.+1ja nemam nikakvih problema sa glare-om. očigledno je gajba problematična![]()

drugi sprat, veliki prozor + francuski balkon.Nudim podrum sa oledom u zamenu za osuncan stan