• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Napravi ga, ako ti to vreme dozvoljava :3
Mogao bi iskreno, ali ništa ne obećavam :D

Stigao je Switch Year in Review tako da bacite neke podatke ovde, čisto da vidimo ko kako stoji :)
Neki od mojih:
How you used your Nintendo Switch:
23% Docked
77% Portable
Total played hours in 2021: 166h
Most played game in 2021: Hades

Mogao bi iskreno, ali ništa ne obećavam :D

Stigao je Switch Year in Review tako da bacite neke podatke ovde, čisto da vidimo ko kako stoji :)
Neki od mojih:
How you used your Nintendo Switch:
23% Docked
77% Portable
Total played hours in 2021: 166h
Most played game in 2021: Hades
IMG_20211214_194510.jpg

Tako mi i treba kad nisam dozvolio analitike

Tako mi i treba kad nisam dozvolio analitike
Meni je izgleda po defaultu ukljuceno, nekako na Nintendovim konzolama ni ne gledam podesavanja jer su uvek bili ocajni po pitanju toga, posebno moram prozvati DS sa svojim resetovanjem svaki put kad izadjes iz settingsa...

Kako mozete da igrate Switch u portable modu? Brightness je kao kada na telefonu ostane 5% baterije

Trenutno igram Yoshia i nekako sam razocaran pocetkom igre, msm kako i da ne budem kada ga igram posle Donkeya 😁

Onako opustajuca igra u kojoj je akcenat istrazivanje ali je za sada bas bas lagana. Graficki mnogo zamuljana 😐

Wooly world sam mogao nekako i da svarim, ali Crafted world mi nikako ne odgovara. Ni po dizajnu ni po gameplayu

Jel ima neko zainteresovan za deljenje pretplate? Ima nas trenutno trojica pa ako hoce jos neko valjalo bi da nas bude barem cetvoro, svakome po dva online profila.

Back
Top Bottom