Ima od svake po 9 komadanijedan. ako sam nesto naucio kroz moj zivot konzolnog skupljanja pun impulsivnih odluka - ne prodaj nijednu konzolu sem ako nije nuzda
A svakako ce je zameniti oled-om, i ja bih za valjao b i c

Ima od svake po 9 komadanijedan. ako sam nesto naucio kroz moj zivot konzolnog skupljanja pun impulsivnih odluka - ne prodaj nijednu konzolu sem ako nije nuzda
Mada cena igara je ono sto me odbijaImam za tebe ponudu koju ne mozes da odbijes. Cena vec dobro poznata.Dobih poruku od Raifaisen banke da cu u periodu od 18.10. do 07.11.u Gigatronu imati popust od 10 % uz kupovinu do 24 rate. Pa sada razmiljam o Switch Oledu, odnosno da li je visoka cena u Gigatronu od 60 000 rsd. Ako odbijemo 10% to je 54 000- na 12 rata dodje 4500 mesecnoMada cena igara je ono sto me odbija
Imam za tebe ponudu koju ne mozes da odbijes. Cena vec dobro poznata.
Tropska obecana zemlja, uvek je toplo.Jel toplo jutros u Bugarskoj?
Consolemania prodaje za 410e sto je oko 48k. Dakle izadje te 6k vise nego na KP ali dobijas na rate. Mislim da je to solidan tradeoff. Sto se cene igara tice zavisi koliko igras (npr Hades mozes igrati stotinama sati, pa makar platio full price - vredi). Popusta ima stalno, sem za first party igre, oni su redji i manji. First party igre je IMO najisplativije kupovati fizicki, onda ih mozes preprodati prakticno po nabavnoj ceni.Dobih poruku od Raifaisen banke da cu u periodu od 18.10. do 07.11.u Gigatronu imati popust od 10 % uz kupovinu do 24 rate. Pa sada razmiljam o Switch Oledu, odnosno da li je visoka cena u Gigatronu od 60 000 rsd. Ako odbijemo 10% to je 54 000- na 12 rata dodje 4500 mesecnoMada cena igara je ono sto me odbija
54k sa 10% popusta, 60 redovna54k oled switch bokte u radnjama...
znam da smo ekonomski tigar ali to je 460 evra...ma idi bre. Valja meni moj switch lite koji sam platio 140 evra nov![]()
za 60K ima da uzmem pola hard off radnje u Japanu retro igara iz junk bin-a. Kad odem tamo jednog lepog prolecnog dana. 
kako radi 3ds?nijedan. ako sam nesto naucio kroz moj zivot konzolnog skupljanja pun impulsivnih odluka - ne prodaj nijednu konzolu sem ako nije nuzda