• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Gde si nabavio?
Senta

Sad sam dosao kuci, odradio osnovna podesavanja i isprobao par igara. Utisak je da su dock i displej mnogo bolji i da je Switch ovako trebao da uzgleda na lanchu, mnogo manje bi bilo hejta. Da se ja pitam ovakav bi bio na lanchu, a sada bi izasao hardverski jaci Switch sa jos malo vecim displejem jer ima prostora za jos pola inca sigurno 🙂

Last edited:
Consolemania 100%. Pratio sam kako je polako podizao cenu, dok se nije izjednacila sa onom koja bi trebala da bude kod nas u radnjama :). A od ovih nasih mucenika sto placaju porez jos uvek nista. Ni OLED i Metroid Dread SE.

U radnjama traze 60k na rate ili 54k kes 😁

Svestan sam da sam bacio 50 eura ali ko da ceka normalne cene, plus sto su mi drugi sa kp trazili vise. Sve u svemu prezadovoljan sam jer sam za dodatnih 50 eura dobio novi napredniji Switch sa nove dve godine garancije.

Sad cekam Usninih 50 eura pa da dodam jos 50 i uzmem Dread i LM3 🙂

Consolemania 100%. Pratio sam kako je polako podizao cenu, dok se nije izjednacila sa onom koja bi trebala da bude kod nas u radnjama :). A od ovih nasih mucenika sto placaju porez jos uvek nista. Ni OLED i Metroid Dread SE.
Ja im pisao na KP pre 8 dana, samo su me iskulirali. Jel ne citaju vise poruke? Od njih sam pazario prvi Switch BTW.

Ja uvek komuniciram preko kp sa njim, odgovara redovno za sad. Nije bilo problema. Cesto mi i javi kad nesto nema u ovom momentu, pa nabavi eventualno.

Ja uvek komuniciram preko kp sa njim, odgovara redovno za sad. Nije bilo problema. Cesto mi i javi kad nesto nema u ovom momentu, pa nabavi eventualno.
Verovatno me nije skontao jer sam mu pisao preko istog oglasa kao i 2017. pa nije skontao da je nova konverzacija. Ali nisam ja kriv kada drzi jedan oglas za sve. Elem, javio se na Viber, stize konzola sutra.

Prihvatam sugestije, koji od prethodnih Switcheva da prodam:
a) OG hakovani blue red
b) Lite gray
c) Mariko Animal Crossing special ed
d) nijedan

Od svih najmanje koristim hakovani jer sam presao sta sam planirao, a instalacija novih igara je teski smor. Ali mi je zao zbog homebrew-a, overclocka itd. Lite najvise koristim jer je lagan i prenosiv. Mariko mi je zakacen za TV i palim ga 2x mesecno.

b/d
A za instalaciju nemoj da se brukas, sta je problem bocnuti switch u pc i na tri klika instalirati na konzolu igru bez bilo kakvog kopiranja same igre na switch?
Pises kod a ovamo tesko igru instalirati. 🤣

B i C

Dodajem i A pošto sam se setio da rokaš originale

Last edited:
b/d
A za instalaciju nemoj da se brukas, sta je problem bocnuti switch u pc i na tri klika instalirati na konzolu igru bez bilo kakvog kopiranja same igre na switch?
Pises kod a ovamo tesko igru instalirati. 🤣
Lenj sam. Mrzi me svaki korak pojedinacno, a i svi zajedno. Lakse kliknuti buy i nastaviti igrati dok se igra skida u pozadini.

Znaci svi mi predlazete da prodam konzolu koju najvise koristim, a zadrzim onu koju ne koristim uopste 🤣

Haha ma ako pare nisu problem zadrzi sva 4 onda. Taman kad ti klinci porastu napunis im piratski switch igrama, povezes neke bt kontrolere i nek ga pikaju.

nijedan. ako sam nesto naucio kroz moj zivot konzolnog skupljanja pun impulsivnih odluka - ne prodaj nijednu konzolu sem ako nije nuzda

Back
Top Bottom