Ko zna, ljudi vole da kupe Nintendo zajebancije iako većina ni ne pali niti koristi ali trenutno ovo je očigledno jedina solucija koju će da ponude. Meni je drago svakako da su igre prisutne iako naslovi uglavnom nisu ono što bi ja hteo niti po čemu pamtim sistemNiko ne spominje da posle ovog direkta svaka nada o N64 mini pada u vodu xd
Ovo sve deluje skroz logično i tačno ono što sam i ja mislila kad je izašao OLED Switch, to je trebalo biti Pro model i ubeđena sam da je trebalo imati cenu $399.Daleko da su to prve konkretne vesti, već par puta je Bloomberg tvrdio nešto slično (da se radi na jačem 4K Switchu), ima oko 2 godine kad su prvi put to spomenuli.
Evo šta jedan insajder napisao:
"Bloomberg report is accurate.
OLED was not the hardware developers were aware of when discussing 4K and DLSS. They had dev kits for different hardware, as has been discussed time and time again. This article reinforces that notion & extends to name one such developer with kit access."
"Devs got kits in late 2020 & others in early 2021. As the article implies, the intent was to launch the hardware this yr pre-chip shortage. No dev was meant to have kits for nearly 2yrs prior to launch".
Kad je Korona krenula da utiče na cenu i količinu čipova na tržištu, Nintendo je verovatno doneo odluku da izbace bar OLED reviziju sa istim čipom kad već ne mogu "Pro" sa drugim (novim/jačim) čipom.
Verovatno su promenili planove i odustali od "Pro" izbacivanja, i jednostavno če početkom ili krajem 2023. izbaciti Switch 2.
Ovo sve deluje skroz logično i tačno ono što sam i ja mislila kad je izašao OLED Switch, to je trebalo biti Pro model i ubeđena sam da je trebalo imati cenu $399.
Većina iteracija hendheld konzola je imalo poboljšan čip posle 3-4 godine od izbacivanja, DSi, New 3DS tako da je logično da je Switch posle 4 godine trebalo takođe da dobije pojačanje, posebno jer funkcioniše i kao home konzola.
Samo me zanima da li će mu menjati dizajn ili će Pro verzija biti OLED Switch sa novim čipom kad ga najzad budu izbacili sledeće ili one tamo godine. Možda će mu ubaciti još neki gimik čisto da ga još malo razdvoje od OLED verzije koja će do tada već biti osnovna verzija na tržištu.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

)
Ja hteo danas da skinem, ali vidm da izlazi 8og valjda. Nisam nasao na ovim sajtovima koje imam.Upravo mi se downloaduje Metroid Dread, kad se budem vratila od napolje instaliracu i probati prvi put. Ako nekog zanimaju prvi utisci, naravno opšti bez spojlera, rado ću podeliti sa vama.
Inače sam pre par dana prešla Samus Returns na 3DSu i uživala sam skoro kao i u drugim 2D Metroidima Zero Mission i Fusion koje su mi jedne od omiljenih igara inače.
Igra je grafički prelepa, jedna od poslednjeg lepo izvedenog 3D efekta na 3DSu i atmosfera posebno dobija na značaju sa uključenim 3D efektom na 100% (mada ja 3DS uvek igram tako).
Gameplay je fenomenalan ali level dizajn nije toliko zanimljiv i varijabilan kao u ostalim igrama i tek u drugom delu igre postaje uzbudljiviji sa velikim boss partijama koje razbijaju monotoniju. Igra onda završava sa poslednjim bossom maestralno i na samom kraju otključanim novim karakterom koji ostavlja dobar razlog da se igra i dalje nastavi do 100%.
Metroid Dread bi trebalo da bude mešavina Samus Returns po gameplay (što me raduje) i Fusion po priči i (nadam se) level dizajnu. Grafika je naravno na Switchu podignuta na najviši nivo za jednu 2D igru tako da bi trebalo da bude kompletna uživancija.
Igraću je sat-dva, pošto je već kasno, pa javljam utiske. [emoji4]
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Na ovom koji najbrze izbacuje se pojavila pre oko sat vremenaJa hteo danas da skinem, ali vidm da izlazi 8og valjda. Nisam nasao na ovim sajtovima koje imam.