• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Pa nije ga još ponudio Nintendo na online servisu...ili jeste?

EDIT : Jeste da, ispraviću

Problem sa zvanicnom emulacijom je u tome sto je losija od besplatne alternative. Na switch cak nemas ni opciju da konfigurises kontrole. (bolidima iz N. ni posle skoro 15 godina od wii ne mozes objasniti da ne mogu da rade bukvalno mapiranje kontrola iz SMB3 na modernim kontrolerima).
Ne znam šta ste se uhvatili za emulaciju, imam mini snes, og snes sa tim kartovima. Kada bi imao Switch logično je da bi portabl negde igrao DKC 1-3 kad otputujem to su mi omiljene igre. Ako sam rekao da bi samo njih igrao da verovatno bi ih najviše igrao u okviru tog servisa. To ne znači da ne bi nešto drugo upalio na konzoli, jesus....

modujes gba i kupis japanske ketridze i eto resenja. 😁

Last edited:
Mali je GBA ekran za SNES igre, mislim neka je smešno al prosto smatram pravljene su za tv. Nije mi isto kad igram na GBA Minish Cap i Link u Prošlost

Problem sa zvanicnom emulacijom je u tome sto je losija od besplatne alternative.
Tačno. Nego i dalje se ne može isključiti ona siva 'tekstura' sa strana kad startuješ NES/SNES igru? Zadnji put kad sam probao prije nekoliko mjeseci nije moglo...

Nintendo online je bezveze i nije uporediv sa drugim pretplatnim servisima, ali treba imati u vidu da je godišnja pretplata je 20 evra (znači ispadne nepunih 1.7 evra mesečeno) i ko igra Switch igre online samo mu se zbog toga isplati.
Treba imati u vidu da se PSN+ za US naloge uvek moze naci za 30e godisnje. Kada se uporede ovi servisi i ovih 20e za Nintendo online je previse.

Meni je bzvz plaćati za online kako god da okreneš. Napljuvaste se svađajući se čija je ponuda najmanje loša, a sve je to šema da se izmuzu pare. "moje besplatne igre koje plaćam svakog meseca su manji krš od tvojih" wtf ljudi

Treba imati u vidu da se PSN+ za US naloge uvek moze naci za 30e godisnje. Kada se uporede ovi servisi i ovih 20e za Nintendo online je previse.

Zato sam u istom postu i napisao da je Nintendo online bezveze i da nije uporediv sa drugim pretplatnim servisima, što si izostavio iz svog reply-a.
Ali moja poenta opet stoji, ne mislim da je 20e godišnje (zvanična Nintendo cena ne neki popust), što ispadne 1.7e mesečno previše za nekog ko igra Switch igre online, to jest ako izuzmemo činjenicu koju je Ljubomir spomenuo, a to je da je van pameti uopšte zaključati online play iza plaćenog servisa.

Last edited:
Ja mislim da ne postoji gamer na svetu kome je placanje online play-a OK. A ti si napisao da ti je tih 20e samo za onlne play dobar dil.

Ako su vec toliko bezobrazni da nam naplacuju tu uslugu bar nek se potrude i ponude bar neke OK free igre. Ja licno ne igram igre day one i kroz PSN+ predplatu sam dobio dosta AAA i jos vise manjih igara koje sam planirao da kupim. Da nije toga ne bih im dao ni dinara iz principa.

Nego sta sam to izostavio. Procitaj ponovo deo tvog posta kog sam isoristio za reply.

Last edited:
Krećemo od toga da je van pameti što su uopšte počeli naplaćivati za online igranje, ali je to sada činjenica, ako hoćeš da igraš online na konzolama moraš da platiš i nemaš alternativu, kad već mora da se plati za online igranje za nekog ko igra Switch igre online često 1.7e mesečno ili 20e godišnje nije previše,
to je 1/3 cene jedne Nintendo igre, za takvu osobu mislim da je to prihvatljivo ili nužno zlo.

Izostavio si deo gde sam napisao da je Nintendo online bezveze i da nije uporediv sa drugim pretplatnim servisima (znači da su bolji),
i onda uporedio Nintendo online sa PSN-om.

Last edited:
vetar said:
Nintendo online je bezveze i nije uporediv sa drugim pretplatnim servisima, ali treba imati u vidu da je godišnja pretplata je 20 evra (znači ispadne nepunih 1.7 evra mesečeno) i ko igra Switch igre online samo mu se zbog toga isplati.

Ovo je deo na koji sam napisao reply. Bukvalno u prvom delu recenice pise to sto kazes da sam izostavio.

vetar said:

Ovo je deo na koji sam napisao replay. Bukvalno u prvom delu recenice pise to sto kazes da sam izostavio.

Totalno sam prevideo da si to napisao, pošto je tvoj post delovao kao da nisi uzeo u obzir taj prvi deo mog posta, nije ni bitno...obrazložio sam kasnije detaljnije..

Ne treba zaboravita da je Nintendo omogucio family membership od 35 eura koji se deli na 6 osoba. Za sve ove godine ne znam da li sam dao 20 eura na pretplatu...

Svakako bolje da je nema ali ipak nije to nesto sto je Nintendo izumeo. Ne kazem drugi dele bolje igre cisto da zamazu oci korisnicima, tj da koliko toliko opravdaju neopravdano bespotrebno uzimanje para.

Last edited:
Za onog ko igra Nintendo online, nije previse skup.
Dodati content koji Nintendo daje uz online servis je trash.
Mogli su makar ljudima koji to kupe da daju neke bolje popuste za kupovinu 1st party igara.
Dobio sam 3 meseca online uz kupljeni Switch lite i propasce. :D
Sad mi krivo, mogao sam nekome da poklonim.

A u stvari ne želiš, jer je d-pad katastrofa, a igrati na analogu je još gore :D
mozda sam medju retkima, ali vec 10ak godina igram igre na emulatorima preko analoga, dpad mi je postao neudoban, pa mi je sada analog za platformere prosto neophodan :D

Ništa u 2d na analog osim kad nemam izbora. Msm ne mogu mega man x na analog zaista šta je to

Back
Top Bottom