JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,374
Pa nije ga još ponudio Nintendo na online servisu...ili jeste?
EDIT : Jeste da, ispraviću
EDIT : Jeste da, ispraviću

JestePa nije ga još ponudio Nintendo na online servisu...ili jeste?
Ne znam šta ste se uhvatili za emulaciju, imam mini snes, og snes sa tim kartovima. Kada bi imao Switch logično je da bi portabl negde igrao DKC 1-3 kad otputujem to su mi omiljene igre. Ako sam rekao da bi samo njih igrao da verovatno bi ih najviše igrao u okviru tog servisa. To ne znači da ne bi nešto drugo upalio na konzoli, jesus....

Tačno. Nego i dalje se ne može isključiti ona siva 'tekstura' sa strana kad startuješ NES/SNES igru? Zadnji put kad sam probao prije nekoliko mjeseci nije moglo...Problem sa zvanicnom emulacijom je u tome sto je losija od besplatne alternative.
Treba imati u vidu da se PSN+ za US naloge uvek moze naci za 30e godisnje. Kada se uporede ovi servisi i ovih 20e za Nintendo online je previse.Nintendo online je bezveze i nije uporediv sa drugim pretplatnim servisima, ali treba imati u vidu da je godišnja pretplata je 20 evra (znači ispadne nepunih 1.7 evra mesečeno) i ko igra Switch igre online samo mu se zbog toga isplati.
A u stvari ne želiš, jer je d-pad katastrofa, a igrati na analogu je još goreKada bi imao Switch logično je da bi portabl negde igrao DKC 1-3 kad otputujem to su mi omiljene igre

Treba imati u vidu da se PSN+ za US naloge uvek moze naci za 30e godisnje. Kada se uporede ovi servisi i ovih 20e za Nintendo online je previse.
vetar said:
Nintendo online je bezveze i nije uporediv sa drugim pretplatnim servisima, ali treba imati u vidu da je godišnja pretplata je 20 evra (znači ispadne nepunih 1.7 evra mesečeno) i ko igra Switch igre online samo mu se zbog toga isplati.
Ovo je deo na koji sam napisao replay. Bukvalno u prvom delu recenice pise to sto kazes da sam izostavio.

mozda sam medju retkima, ali vec 10ak godina igram igre na emulatorima preko analoga, dpad mi je postao neudoban, pa mi je sada analog za platformere prosto neophodanA u stvari ne želiš, jer je d-pad katastrofa, a igrati na analogu je još gore![]()

znas kako je smooth iskustvo, obozavam MM na analoguMsm ne mogu mega man x na analog zaista šta je to
haha