A koje kolekcionarsvto nije bacanje para? Nijedan hobi nije "potreban", stvar licnog izbora.Pa da, skupljaju ih kao sličiceMeni to nije jasno, to konzolaško kolekcionarstvo, najbesmisleniji hobi koji može neko da ima i bespotrebno bacanje para.
Slažem se jedino što se ovde radi o električnom uređaju koji ima određenu funkciju a to je da pušta igre i nije predviđen da stoji u izlogu, nije kao poštanska marka, slike, sličice ili šta već ljudi skupljaju... Naravno, stvar je ličnog izbora kao i sve... Ne osuđujem samo kažem da mi deluje jednako besmisleno kao neko ko skuplja druge različite uređaje da bi ih gledao na polici a ne koristio....A koje kolekcionarsvto nije bacanje para? Nijedan hobi nije "potreban", stvar licnog izbora.
Meni je bezveze osudjivati tudje hobije i govoriti im da li su smisleni ili ne. Vecina kolekcionera skuplja stvari jer uzivaju u tome, ne da ih redovno koriste.Slažem se jedino što se ovde radi o električnom uređaju koji ima određenu funkciju a to je da pušta igre i nije predviđen da stoji u izlogu, nije kao poštanska marka, slike, sličice ili šta već ljudi skupljaju... Naravno, stvar je ličnog izbora kao i sve... Ne osuđujem samo kažem da mi deluje jednako besmisleno kao neko ko skuplja druge različite uređaje da bi ih gledao na polici a ne koristio....
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Slažem se jedino što se ovde radi o električnom uređaju koji ima određenu funkciju a to je da pušta igre i nije predviđen da stoji u izlogu, nije kao poštanska marka, slike, sličice ili šta već ljudi skupljaju... Naravno, stvar je ličnog izbora kao i sve... Ne osuđujem samo kažem da mi deluje jednako besmisleno kao neko ko skuplja druge različite uređaje da bi ih gledao na polici a ne koristio....
Pa da, skupljaju ih kao sličiceMeni to nije jasno, to konzolaško kolekcionarstvo, najbesmisleniji hobi koji može neko da ima i bespotrebno bacanje para.
Mislim, konzola je tu da služi za igranje igara a ne za izlog.
Ne znam nikoga da skuplja telefone ili televizore različitih boja, modela proizvođača i sl. To bi jednako besmisleno bilo kao i ovo.
Po nekoj mojoj logici....

Rekla sam da ne osuđujem i iskazala sam sopstveno mišljenje o tome uz objašnjenje, nisam govorila šta bi neko drugi trebalo da misli o tome, pročitaj ponovo moj komentar.Meni je bezveze osudjivati tudje hobije i govoriti im da li su smisleni ili ne. Vecina kolekcionera skuplja stvari jer uzivaju u tome, ne da ih redovno koriste.
Počele da izlaze recenzije
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Reviews
Take to the skies, draw your sword, and experience the earliest story in the Legend of Zelda series. Join Link in his high-flying quest to save Zelda, a childhood friend who must confront her destiny. Soar between floating islands and descend to the treacherous surface world in this updated HD...www.metacritic.com

Jasno da nas ima svakakvih ali stvarno je debilno kupiti nov joycon zbog drifta, na kraju krajeva tu je i servis. Inace kod otvaranja joycona treba obratiti paznju na flat kabl koji se lako sjebe i onda joyconi ne mogu da se koriste kao dva mini kontrolera. Meni se to desilo na obaImaš presjek prosječnog korisnika i kupca na ResetEri, ti ljudi uglavnom ne znaju ništa oko rastavljanja i popravki.

Pa da, sigurno je bolje da baciš 80e na nove kontrolere jer su ljudi nesposobni da odviju i zaviju 5 šrafova.Svako rešenje koje zahteva otvaranje kontrolera u startu nije jednostavno za prosečnu osobu.
Ne znam da li komentarises moj post o Joycon fixu ali kod njega nije potrebno nikakvo odsrafljivanje Joycon analognog sticka, samo Joycon casea i ubacivanje parčeta kartona ili nečeg sličnog da bi se problem rešio.Ako nista drugo, makar kod Switcha je mnoguce odsrafiti analogni stick. Kod ostalih konzola je zalemljen.
Neka neki ljubitelj francize napravi temu bio bi mu zahvalan![]()