Meni bi bilo žao da ga koristim, da ne uprljam ovu zlatnu boju, a opet mi je previše dati 400eura da konzola samo stoji na polici, greota...Meni je lep baš, ali generalno ne bih nikad uzeo konzolu sa dizajnom po motivima jedne igre, nikad mi to nije imalo smisla.
Taj već imam.Meni se uopšte ne svidja,AC i dalje najbolji edition
To je samo za prave kolekcionare. Oni nikad na tome ne bi igraliMeni je lep baš, ali generalno ne bih nikad uzeo konzolu sa dizajnom po motivima jedne igre, nikad mi to nije imalo smisla.
Ovo je sve super na slici, ali kada se setim razocarenja koje sam doziveo kad sam raspakovao svoj Switch i video koje "kinesko g*vno od plastike" da me prostite na izrazu koriste za dock, sve to pada u vodu. Na zalost polu proizvodi kao sto su Circle Pad Pro i onaj Kid Icarus 3DS stand su deluxe premium proizvodi u odnosu na Switch dock i nema ta kolicina stickera ili farbe koja to moze da promeni.
Jos ima sanse za moje nagadjanje 2023 novi switch![]()
Leak that got Pokémon Scarlet/Violet DLC correct, claims new Switch model will be released alongside DLC2 [Up: In Threadmarks] Rumor
This was posted in the Pokémon rumor/leak thread and that last bit felt thread worthy. If this is how it leaks then lol. Note that the leaker could absolutely be messing with people, grain of salt and all that. DLC2 is scheduled for “Winter 2023” Edit: the post does exist, so if you are...www.resetera.com
Ja već mesecima merkam da uzmem OLED verziju Switcha, tako da bi bio red od Nintenda da makar 6 meseci pre izlaska same konzole najave tu konzolu, čisto da ne bacam pare lol![]()
Leak that got Pokémon Scarlet/Violet DLC correct, claims new Switch model will be released alongside DLC2 [Up: In Threadmarks] Rumor
This was posted in the Pokémon rumor/leak thread and that last bit felt thread worthy. If this is how it leaks then lol. Note that the leaker could absolutely be messing with people, grain of salt and all that. DLC2 is scheduled for “Winter 2023” Edit: the post does exist, so if you are...www.resetera.com
Mislim da je odnos CFW/ OFW pola pola.Pošto sam se ponovio sa Switchom i oživeo stari nalog na konzoli, htedoh da pogledam da nema ovde neki thread sa friend kodovima ali vidim da nema. Ne znam kakva je situacija na forumu po pitanju razmere hakovanih / nehakovanih konzola, tj da l' uopšte ima poente praviti takav thread?
Ima par nas koji nemamo hakovanMislim da je odnos CFW/ OFW pola pola.
Ceo forum ima hakovane.....a tu je i ljubomir.![]()
Nope, obican.ovo još nije OLED??