Instalira se samo jedan .zip fajl sa firmware-om, ništa posebno. Moguće da je do mog kompa, ali osim Metroida, Mario 3D World mi je na Yuzu-u iz nekog razloga radio u samo 15fps-a dok ide fullspeed na Ryujinx-u a (skoro) sve sam probao da čačkam. Mislim da Freesync i/ili Fastsync prave neki problem dok je Ryujinx 'imun' na to. Desi se poneki pad pri prvom učitavanju neke teksture, efekta ili shadera ali kontam da je to više što igram sa eksternog mehaničkog hdd-a.ryujinx nisam jos probao, ali vidim da i tu ima cimanja oko instalacije sistema i slično
The game has built in post process antialiasing that doesn't scale to higher resolutions, there's a mod to disable it so it looks more proper:
To apply, right click the game in Ryujinx, click 'Open mods directory' and extract the zip to that folder. The mod should be automatically applied when you start the game.
Yuzu funckionishe super na Ryzen 1600AF, solid 60fps na Mario World, Mario Kart i Metroid Dreadda li je zahtevan?
Yuzu funckionishe super na Ryzen 1600AF, solid 60fps na Mario World, Mario Kart i Metroid Dread
Evo kratak video ingame 60fps cinematics 30fps.
Mikeli jel si probao Luigy Mansion 3 na yuzo? Meni nesto slabo radi, verovatno moram da podesavam nesto in game setting. Odiseja mi radi perfektno u 60 fpsImali su oni to ranije, ali se javio problem oko toga, pa su izbacili u par buildova dok ne srede.
Sent from my J9110 using Tapatalk
Nisam. Igram na switchu igre.Mikeli jel si probao Luigy Mansion 3 na yuzo? Meni nesto slabo radi, verovatno moram da podesavam nesto in game setting. Odiseja mi radi perfektno u 60 fps
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Pitam se koju ce boju Shin Megami Tensei V da imaOvde možeš videti za svaku igru kako radi na emulatoru, koja je kompatibilnost.
Games · yuzu
yuzu-emu.org
Sent from my J9110 using Tapatalk