Stigao do endinga posle 8-10 sati. To naravno nije kraj igre, pravi izazovi tek slede.
I pored nekih bas lepih nivoa, art style mi nikako nije legao. Ume Nintendo i dosta lepsu igru da napravi.
Nivoi su za moj ukus prekratki, ali bas zbog toga mi se desavalo da zelim da satima odigram "jos samo jedan nivo". Bossovi su razocaravajuci.
Narkomanski delovi nivoa su mi se najvise svideli, ima bas kreativnih sekcija.
Igra nije teska, ali su potrudili da svako moze da je zavrsi. Posle game over screena gubite 50 novcica, ali vam igra daje bonus nivo gde mozete da osvojite 2-3 puta vise i nekoliko dodatnih zivota (startujete sa 5). Osim toga, pola likova su u stvari easy mode (imate bolji skok i niko ne moze da vas povredi).
Bedzeva ima dosta, raznovrsni su, ali ih nisam preterano testirao.
Nisam do kraja skontao kako collectables funkcionisu. U jednom od svetova sam blokiran jer nisam skupio sve u tom svetu, dok mi u ostalim deluje da ne sluze nicemu. Posto predjete igru na mapi vidite gde su skriveni nivoi, ali jos nisam provalio kako da ih otkljucam.
Cudno je igrati nesto pre recenzija, tako da jedva cekam da vidim kako ce igra biti ocenjena.
Svidja mi se i to sto ne mogu da jurnem na yt i pogledam kako da resim neki problem u igri, sigurno mi je i to uticalo na pozitivan utisak.
Meni je igra jako prijala, jer 2d platformsku igru nisam odavno igrao. Najveci uspeh je sto su uspeli da naprave igru koja je dovoljno drugacija od prethodnih igara iz serijala.
Poslednji Ryujinx tera igru bez ikakvih problema, dok Yuzu ekipa kaze ovo: