• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Summer Game Fest 2022 i ostale letnje gaming prezentacije

Bilo bi super da taj Calisto bude zapravo horor igra, a ne kao Dead Space - simulator jump scare-ova.

Tako nešto ne postoji
Alien: Isolation i Amnesia: the Dark Descent. Ta dva mi prvo padaju na pamet. Ne kazhem da nema jump scare-ova u tim igrama, ali ni blizu kao u DS. Plus, drugachiji je tip horora, meni barem. Konstantna jeza i paranoja.

Alien: Isolation i Amnesia: the Dark Descent. Ta dva mi prvo padaju na pamet. Ne kazhem da nema jump scare-ova u tim igrama, ali ni blizu kao u DS. Plus, drugachiji je tip horora, meni barem. Konstantna jeza i paranoja.
Ja sam itekako imao jezu i paranoju i u DS, nije džabe kultna igra. Pričam o kecu naravno. Doduše Isolation mi je ipak neprevaziđen po tom pitanju ali ne bih svrstao DS u jump scare tip horora.

Pa A:I ima jump scares, samo redje, jer jbg u odredjenim delovima je walking simulator.

DS1 ima bas do jaja horror atmosferu, ne samo jump scares

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam itekako imao jezu i paranoju i u DS, nije džabe kultna igra. Pričam o kecu naravno. Doduše Isolation mi je ipak neprevaziđen po tom pitanju ali ne bih svrstao DS u jump scare tip horora.
Ja totalno ne kontam popularnost Dead Space. Igra je dosadna, plitka, morao sam da se teram da je igram i odustao posle par sati. Definitivno nije za mene. Bukvalno bi joj dao 4/10

Pa ok, jasno mi je, nije za mene.

ja volim Nintendo igre 🤣

Pa A:I ima jump scares, samo redje, jer jbg u odredjenim delovima je walking simulator.

DS1 ima bas do jaja horror atmosferu, ne samo jump scares

Sent from my iPhone using Tapatalk
Alien Isolation takodje ima ludu atmosferu, u toliko delova igre je igrac svestan da je velika opasnost iza ugla. Velik deo atmosfere pravi i dinamicni AI, svaka situacija je drukcija jer Alien AI nema striktna naredjenja sta tacno da radi.

Ja totalno ne kontam popularnost Dead Space. Igra je dosadna, plitka, morao sam da se teram da je igram i odustao posle par sati. Definitivno nije za mene. Bukvalno bi joj dao 4/10
Prvi put cujem ovako nesto, def joj nisi dao dovoljno sanse ili nisi bio u mood-u ili ne volis zanr.

Prvi put cujem ovako nesto, def joj nisi dao dovoljno sanse ili nisi bio u mood-u ili ne volis zanr.
Pa šta imam da igram igru koja mi se ne sviđa. Ako me za dva tri sata ne pridobije ne vidim razloga da nastavim.

Bukvalno kada pomislim na loše igre iz tog perioda prvo padnu na pamet Dead Space, Resident Evil 5 i Lost Planet 2.

2/7 igra cist prosek,lost planet je bolja igra
lost planet je jedno tesko sranje :D

@ljubomir za neke igre i filmove treba malo vremena da te privuku, mada DS nije takva igra, ona vata na prvu tako da ne znam sta je problem, mozda ne volis horor... jer ne cuh do sad nekog horor fana, da mu se ne svidja igra...

lost planet je jedno tesko sranje :D

@ljubomir za neke igre i filmove treba malo vremena da te privuku, mada DS nije takva igra, ona vata na prvu tako da ne znam sta je problem, mozda ne volis horor... jer ne cuh do sad nekog horor fana, da mu se ne svidja igra...
Pa meni to nije horor igra. Za mene su horor Silent Hill ili Clock Tower. DS mi je bliži third person shooteru, što samo po sebi jeste dosadan žanr 🤣 I likovi su mi antipatični.

Negdje sam pisao vec. DS je fantasticna igra... Na papiru. Bukvalno ima sve sto bi mi se dopalo. Medjutim, pokusao sam je igrati sigurno 5-6 puta, nameracen da predjem. Duze od par sati nisam izdrzao. Nista me ne vuce da igram a stalno ocekujem nesto da "klikne". Cudno.

Back
Top Bottom