Bilo bi super da taj Calisto bude zapravo horor igra, a ne kao Dead Space - simulator jump scare-ova.

Tako nešto ne postojiBilo bi super da taj Calisto bude zapravo horor igra, a ne kao Dead Space - simulator jump scare-ova.
Alien: Isolation i Amnesia: the Dark Descent. Ta dva mi prvo padaju na pamet. Ne kazhem da nema jump scare-ova u tim igrama, ali ni blizu kao u DS. Plus, drugachiji je tip horora, meni barem. Konstantna jeza i paranoja.Tako nešto ne postoji
Ja sam itekako imao jezu i paranoju i u DS, nije džabe kultna igra. Pričam o kecu naravno. Doduše Isolation mi je ipak neprevaziđen po tom pitanju ali ne bih svrstao DS u jump scare tip horora.Alien: Isolation i Amnesia: the Dark Descent. Ta dva mi prvo padaju na pamet. Ne kazhem da nema jump scare-ova u tim igrama, ali ni blizu kao u DS. Plus, drugachiji je tip horora, meni barem. Konstantna jeza i paranoja.
Alien: Isolation i Amnesia: the Dark Descent. Ta dva mi prvo padaju na pamet. Ne kazhem da nema jump scare-ova u tim igrama, ali ni blizu kao u DS. Plus, drugachiji je tip horora, meni barem. Konstantna jeza i paranoja.
Plašiš se da će ponestati digitalnih licenci na launch day?The Callisto Protocol je jos jedan preorder. Ova igra kao da je pravljena za mene
Ja totalno ne kontam popularnost Dead Space. Igra je dosadna, plitka, morao sam da se teram da je igram i odustao posle par sati. Definitivno nije za mene. Bukvalno bi joj dao 4/10Ja sam itekako imao jezu i paranoju i u DS, nije džabe kultna igra. Pričam o kecu naravno. Doduše Isolation mi je ipak neprevaziđen po tom pitanju ali ne bih svrstao DS u jump scare tip horora.
Alien Isolation takodje ima ludu atmosferu, u toliko delova igre je igrac svestan da je velika opasnost iza ugla. Velik deo atmosfere pravi i dinamicni AI, svaka situacija je drukcija jer Alien AI nema striktna naredjenja sta tacno da radi.Pa A:I ima jump scares, samo redje, jer jbg u odredjenim delovima je walking simulator.
DS1 ima bas do jaja horror atmosferu, ne samo jump scares
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvi put cujem ovako nesto, def joj nisi dao dovoljno sanse ili nisi bio u mood-u ili ne volis zanr.Ja totalno ne kontam popularnost Dead Space. Igra je dosadna, plitka, morao sam da se teram da je igram i odustao posle par sati. Definitivno nije za mene. Bukvalno bi joj dao 4/10
2/7 igra cist prosek,lost planet je bolja igraPrvi put cujem ovako nesto, def joj nisi dao dovoljno sanse ili nisi bio u mood-u ili ne volis zanr.
Pa šta imam da igram igru koja mi se ne sviđa. Ako me za dva tri sata ne pridobije ne vidim razloga da nastavim.Prvi put cujem ovako nesto, def joj nisi dao dovoljno sanse ili nisi bio u mood-u ili ne volis zanr.
lost planet je jedno tesko sranje2/7 igra cist prosek,lost planet je bolja igra

Pa meni to nije horor igra. Za mene su horor Silent Hill ili Clock Tower. DS mi je bliži third person shooteru, što samo po sebi jeste dosadan žanrlost planet je jedno tesko sranje
@ljubomir za neke igre i filmove treba malo vremena da te privuku, mada DS nije takva igra, ona vata na prvu tako da ne znam sta je problem, mozda ne volis horor... jer ne cuh do sad nekog horor fana, da mu se ne svidja igra...
I likovi su mi antipatični.Ja totalno ne kontam popularnost Dead Space. Igra je dosadna, plitka, morao sam da se teram da je igram i odustao posle par sati. Definitivno nije za mene. Bukvalno bi joj dao 4/10