• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Subnautica

Drugi deo nisam igrao ali sam cuo mixed reakcije. Iako su funkcionalno nezavisni, predlazem ti da krenes od keca, ako nista drugo zbog potencijalnih spoliera prica u kecu. A i citao sam komentare da je prica u kecu bolja, doduse opet kazem nemam licno iskustvo da poredim.

Kako je lep osećaj kada konačno pronađeš sve delove za Seamotha, pa ga još i napraviš. Još samo da mi nije izgličovao onaj dodatak za veće dubine kada sam ga slučajno ispustio u vodi pa je upao u teksturu broda i zatim nestao kada sam ušao u njega, ugođaj ronjenja bi bio 10/10.

Last edited:
Kako je lep osećaj kada konačno pronađeš sve delove za Seamotha, pa ga još i napraviš. Još samo da mi nije izgličovao onaj dodatak za veće dubine kada sam ga slučajno ispustio u vodi pa je upao u teksturu broda i zatim nestao kada sam ušao u njega, ugođaj ronjenja bi bio 10/10.
Seamoth <3 natjesh na drugom mestu to, a onda kretju avanture. Obozhavao sam istrazhivati s njim, ume biti jezivo. No, sada nemash onaj osetjaj straha dok plivash na povrshini u kelp forest a travuljage ti golicaju noge :D

Jbg, glitchevi su nekako deo igre. Napravićeš novi mod. Uživaj sada se igra otvara.

Jel to neki specijalni feature da kad napravim moonbay, i dokujem seamotha, da igra počne toliko da laguje da mi zapuca komp?

Jel to neki specijalni feature da kad napravim moonbay, i dokujem seamotha, da igra počne toliko da laguje da mi zapuca komp?
O da, trenutak kada dock-ujesh u moonbay meni zasecka igru. Nije mi se deshavalo da zapuca komp, ali primetim u par frejmova da neshto ne shtima.

Od kako sam ga napravio, imam lagove od po 6-7, pa i 14-15 sekundi gde se sve zakoči, pa nastavi. Pre toga, kako sam napravio multy i sken sobe, imao sam ono "drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" zapucavanje koje bi trajalo oko 4-5 sekundi, ali ređe od ovoga sada. I nestao mi je zvuk iz igre.

Od kako sam ga napravio, imam lagove od po 6-7, pa i 14-15 sekundi gde se sve zakoči, pa nastavi. Pre toga, kako sam napravio multy i sken sobe, imao sam ono "drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" zapucavanje koje bi trajalo oko 4-5 sekundi, ali ređe od ovoga sada. I nestao mi je zvuk iz igre.
To je baš čudno. Igraš original? Da nisi gradio neke spoljne reflektore ispred moonpoola?

Narodni original, verzija iz 2018. valjda poslednji update. Ništa ispred moonpoola, mada sam planirao, čisto estetski.

Narodni original, verzija iz 2018. valjda poslednji update. Ništa ispred moonpoola, mada sam planirao, čisto estetski.

August 5th, 2020

• Performance and lots of under-the-hood improvements
  • Improved world streaming: You should no longer be able to outrun terrain or fall through the world in a PRAWN suit
  • Hardcore mode: Low oxygen will no longer warn you
  • Rocket platform physics issues addressed
  • Fixed Lifepod ping not staying disabled on game load
  • Fixed base pillar bug
  • Fixed PRAWN suit stuck in air if built far away
  • Fixed quality issue with clouds
  • Fixed clipmap settings for PC & Mac
  • Fixed fade-in of some props
  • Disabled managed code stripping for mod support
  • Updated translations
December 11th, 2019

• Many bug fixes and improvements
  • Removed the bottom of the Crater Edge
  • Unity engine upgrade
  • Comprehensive list of fixes here

Jesi ti Black_Waltzzr na Steamu?

Hmmm, nisam još stigao da ga napravim, ali su se opet pojavila zakucavanja slike i zvuka. Međutim, primetio sam da su ubacili opciju koliko će igra CPU jezgara da koristi. Vidim da je još od one verzije iz 2018. to nekima problem, drugima ne, valjda nešto oko hyperthredinga. Kako god, kada sam uključio da radi na 4 jezgra, učestalost zakucavanja se smanjila. Postoji i neki trik sa task managerom i prioritetom procesora, koji ću morati da pokušam večeras, ako mi klinac dozvoli :)

Hmmm, nisam još stigao da ga napravim, ali su se opet pojavila zakucavanja slike i zvuka. Međutim, primetio sam da su ubacili opciju koliko će igra CPU jezgara da koristi. Vidim da je još od one verzije iz 2018. to nekima problem, drugima ne, valjda nešto oko hyperthredinga. Kako god, kada sam uključio da radi na 4 jezgra, učestalost zakucavanja se smanjila. Postoji i neki trik sa task managerom i prioritetom procesora, koji ću morati da pokušam večeras, ako mi klinac dozvoli :)
Nisi uspeo save prebaciti?

Ne, nešto se opasno uzjebalo kada bih pokušao, kao da su hardovi počeli da odbijaju saradnju, pa bi se prebacivanje jednog sejva (što sam radio već) zakočilo još na prvom .bin fajlu, u jednom pokušaju i zapucalo windows.
Ali, svejedno mislim da bi nastali neki problemi na relaciji stari save - nova verzija, tako da sam odradio fresh start, a moonbay delove sam našao, samo nisam stigao da izgradim pre nego što nas je žena oterala u krevet obojicu.

Last edited:
Uveliko pre izgradnje moonbay-a je opet počeo po starom, mada je bilo igrivo. Ipak, ispratio sam ovaj tutorijal i jeste da nije više baš onako lepa igra, ali je zato igriva i ne koči. Konačno sam našao biom za one hemijske sastojke, ali ne mogu ko za kitu da nađem delover multy sobe.

Damn, bricks have been shat kad sam naišao na ona rebarca i propratni materijal :D Naleteo sam negde na severoistoku mislim, u nekom krateru, tajni ulaz označen svetlom, ali nisam imao ljubičastu ploču. Posle nisam našao.

Kiklop je posebno iskustvo, ali jede baterije samo tako, čak i sa dva modula efikasnosti.

Back
Top Bottom