• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Subnautica

Dakle, kroz te blood vines sam sa kiklopom prolazio... veoma dugo, skoro sam odustao par puta, a onda josh kroz lost river... ma horor. Definitivno je mnooooogo bolje sa Prawn suit.
Hvala na info!

Ako neko počinje igru i hoće smernice, umesto da rizikuje spoilere na wiki i YT neka pita ovde, potrudiću se da odgovorim tako da ne pokvarim osećaj otkrića.

Dakle, kroz te blood vines sam sa kiklopom prolazio... veoma dugo, skoro sam odustao par puta, a onda josh kroz lost river... ma horor. Definitivno je mnooooogo bolje sa Prawn suit.
Hvala na info!
Uzduž kroz Lost River isto prawnom treba samo par minuta, milina. Prawn ima mnogo više healtha od seamotha tako da i ako te neko napadne imaš dosta fore pre nego što moraš da izađeš na popravku.

evo meni trebaju smernice :D ne brinem vise za hranu i vodu, toga sam nakrcao koliko hoces. ali ne znam sta mi je dalje ciniti. da upgradeujem bocu za kiseonik da bih mogao sto dublje da idem? imam samo noz, a kapiram da ima jos mnogo shema za bolja oruzja, ovako samo malo uplasim stalkere. mada i ne mogu da idem dublje od njihovog ekosistema trenutno. znam da mi sada treba sumpor iz pecina, samo treba da nadjem pecine

probao sam da doplivam do broda, tamo ima neka radijacija, pa sam batalio

evo meni trebaju smernice :D ne brinem vise za hranu i vodu, toga sam nakrcao koliko hoces. ali ne znam sta mi je dalje ciniti. da upgradeujem bocu za kiseonik da bih mogao sto dublje da idem? imam samo noz, a kapiram da ima jos mnogo shema za bolja oruzja, ovako samo malo uplasim stalkere. mada i ne mogu da idem dublje od njihovog ekosistema trenutno. znam da mi sada treba sumpor iz pecina, samo treba da nadjem pecine

Oruzhje u igri skoro da i ne postoji, kada ga nadjesh, verovatno netjesh koristiti :)
Apgrejduj bocu s kiseonikom i idi dublje. Petjine sa sumporom imash u pochetnichkoj zoni, samo se pazi ribica koje ga chuvaju :3

E da, napravi repair tool shto pre!

Uglavnom ako možeš nešto upgrade-ovati ili craftovati novo - čini to. Često kada craftuješ nešto po prvi put otkljucaš nešto novo, recepat ili deo priče.

Da li pratiš radio poruke? Tako dobijaš koordinate koje te vode do point of interests.

Sumpor je lako naći. Pećine su bukvalno svuda po safe shallows. Jesi sreo ribu koja eksplodira?

za sada su mi jako kripticne. nista je ne razumem i nije mi do sada dala neke bitne informacije
kad napravish repair tool, otvoritje se igra malko vishe.

ako josh uvek nisi nashao ribice koje eksplodiraju, motaj se po safe shallows i trazhi rupe/tunele/male petjine, u njima tjesh se upoznati sa tim ribicama, bezhi od njih, prezhivi, a onda proveri njihovu kutjicu :3

Ja sam premotavao video vishe puta u fazonu "ma gde se duzhe vidi gotov sto?"

bitan je proces.

jedino mi se ne sviđa kako su rešili napajanje, mislim da bi bilo bolje sa baterijom, pa povremeno puniš. ovaj kabl dole baš kvari estetiku...

bitan je proces.

jedino mi se ne sviđa kako su rešili napajanje, mislim da bi bilo bolje sa baterijom, pa povremeno puniš. ovaj kabl dole baš kvari estetiku...
Slazhem se, plus bih vishe voleo da je neko drugo vodeno chudovishte u pitanju, ili vishe njih, ali to je preterano izvoljevanje :3

Ne znam da li je do mene, što nisam često igrao ovakav tip igara, ali ovo me nenormalno opušta:

H2x1_NSwitch_Subnautica_image1280w.jpg

20ak sati igranja, prešao nekih 7%, i to mi djeluje puno s obzirom da se samo zaletim 3-4 sata i plivam, gledam šta ima.

Mislim da ću novi No Man Sky igrati 600+ sati, minimalno...

Ne znam da li je do mene, što nisam često igrao ovakav tip igara, ali ovo me nenormalno opušta:

20ak sati igranja, prešao nekih 7%, i to mi djeluje puno s obzirom da se samo zaletim 3-4 sata i plivam, gledam šta ima.

ti si otprilike pedeseta lenja osoba koja nije kliknula na search, pre nego što je ostavila post u ovu sranje temu.

aj ljudi malo pažnje, molim vas...

Ovo je bolje od no man's sky 😃

@Maxa : Nemam pojma ni u kojoj temi sam postavio, čini mi se da je bila "Šta trenutno igrate", a to trenutno igram pa ono...

@ljubomir : Pretpostavljam za prvi dio, koji nisam planirao igrati, ali trejler za drugi mi obećava (mada je i prvi obećavao)...

Sad ne znam u koju temu da postavim pitanje, vidim da je Stranded Deep na popustu, kakva su iskustva u poređenju sa Subom?

Back
Top Bottom