Dakle, kroz te blood vines sam sa kiklopom prolazio... veoma dugo, skoro sam odustao par puta, a onda josh kroz lost river... ma horor. Definitivno je mnooooogo bolje sa Prawn suit.
Hvala na info!
Hvala na info!
Uzduž kroz Lost River isto prawnom treba samo par minuta, milina. Prawn ima mnogo više healtha od seamotha tako da i ako te neko napadne imaš dosta fore pre nego što moraš da izađeš na popravku.Dakle, kroz te blood vines sam sa kiklopom prolazio... veoma dugo, skoro sam odustao par puta, a onda josh kroz lost river... ma horor. Definitivno je mnooooogo bolje sa Prawn suit.
Hvala na info!
Oruzhje u igri skoro da i ne postoji, kada ga nadjesh, verovatno netjesh koristitievo meni trebaju smernicene brinem vise za hranu i vodu, toga sam nakrcao koliko hoces. ali ne znam sta mi je dalje ciniti. da upgradeujem bocu za kiseonik da bih mogao sto dublje da idem? imam samo noz, a kapiram da ima jos mnogo shema za bolja oruzja, ovako samo malo uplasim stalkere. mada i ne mogu da idem dublje od njihovog ekosistema trenutno. znam da mi sada treba sumpor iz pecina, samo treba da nadjem pecine
probao sam da doplivam do broda, tamo ima neka radijacija, pa sam batalio
Uglavnom ako možeš nešto upgrade-ovati ili craftovati novo - čini to. Često kada craftuješ nešto po prvi put otkljucaš nešto novo, recepat ili deo priče.evo meni trebaju smernicene brinem vise za hranu i vodu, toga sam nakrcao koliko hoces. ali ne znam sta mi je dalje ciniti. da upgradeujem bocu za kiseonik da bih mogao sto dublje da idem? imam samo noz, a kapiram da ima jos mnogo shema za bolja oruzja, ovako samo malo uplasim stalkere. mada i ne mogu da idem dublje od njihovog ekosistema trenutno. znam da mi sada treba sumpor iz pecina, samo treba da nadjem pecine
probao sam da doplivam do broda, tamo ima neka radijacija, pa sam batalio
za sada su mi jako kripticne. nista je ne razumem i nije mi do sada dala neke bitne informacijeDa li pratiš radio poruke?
nisam jos uvek. od opasnih, samo stalkera i one sa surlama sto izbacuju toksin kao vid odbrane od predatora.Jesi sreo ribu koja eksplodira?
kad napravish repair tool, otvoritje se igra malko vishe.za sada su mi jako kripticne. nista je ne razumem i nije mi do sada dala neke bitne informacije
Slazhem se, plus bih vishe voleo da je neko drugo vodeno chudovishte u pitanju, ili vishe njih, ali to je preterano izvoljevanje :3bitan je proces.
jedino mi se ne sviđa kako su rešili napajanje, mislim da bi bilo bolje sa baterijom, pa povremeno puniš. ovaj kabl dole baš kvari estetiku...
ti si otprilike pedeseta lenja osoba koja nije kliknula na search, pre nego što je ostavila post u ovu sranje temu.Ne znam da li je do mene, što nisam često igrao ovakav tip igara, ali ovo me nenormalno opušta:
![]()
20ak sati igranja, prešao nekih 7%, i to mi djeluje puno s obzirom da se samo zaletim 3-4 sata i plivam, gledam šta ima.
Mislim da ću novi No Man Sky igrati 600+ sati, minimalno...
Ovo je bolje od no man's skyNe znam da li je do mene, što nisam često igrao ovakav tip igara, ali ovo me nenormalno opušta:
![]()
20ak sati igranja, prešao nekih 7%, i to mi djeluje puno s obzirom da se samo zaletim 3-4 sata i plivam, gledam šta ima.
Mislim da ću novi No Man Sky igrati 600+ sati, minimalno...