Corvus Corax
Hoarder predator
Ko li ce je prvi ovde imati ?
Kvota 1.20 na Ljubu.
Lepo rekoh. Zicer.

Ko li ce je prvi ovde imati ?
Kvota 1.20 na Ljubu.
Lepo rekoh. Zicer.

Jel to pakovanje imalo okruglu rupu prečnika oko 5cm?

Ne, gde?Jel to pakovanje imalo okruglu rupu prečnika oko 5cm?![]()
Koji ti je ventilator u LCD modelu (sad se može provjeriti u postavkama, ne mora se otvarati)?Ventilator jeste tiši, i potpuno je drugačiji zvuk, onako dublji i neprimetniji, više kao žuborenje potoka nego usisivač
Ne, gde?
Proverim večeras pa javim.Koji ti je ventilator u LCD modelu (sad se može provjeriti u postavkama, ne mora se otvarati)?
Meni nije smetao kad se nije uključivaoMeni je onaj navodno losiji, nikad mi nije smetao ni malo. Jos kad sam stavio ptm7950, oborio obrtaje znacajno.
Sent from my Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk
. Al kad je radio, ubijao je u pojam. Jsaux backplate i igranje na 10W ga čini nečujnim.Og backplate je osetno pomogao, a ovaj noviji još najmanje toliko.Isto jsaux og backplate, bas mi nije smetao. Ni u zahtevnim igrama. To be fair, uglavnom igram indie sranja na 3-5w
E jbg onda nisi kvalifikovan za mišljenjeBukvalno sam pre prvog paljenja deka zamenio ssd i backplateNisam nikad default config ni cuo.

Kod mene je taj donji.Meni je stock hlađenje na Steam Deck-u dobro. Nije previše bučno. Ništa što bi mi smetalo. Ali proizveden je u aprilu ove godine, pa sigurno i to ima neke veze.
Vent je kod mene ovakav:
View attachment 12255
A ne ovakav:
View attachment 12256
Izvor:The new fans, (yes there's two), are models "Delta BSB0512MA-00JAK" or "Taicang Huaying Electronic Materials Co. BO5510S2H-000P" and the old fans are "Delta BSB0505LA-00G8R" or "Taicang Huaying Electronic Materials Co. BN5010S5H-N00P". Both the early fans and the new fans are the same size, it's the housing that's different. There should be no difference in performance which can be attributed solely to the new size. The difference, if there is any, should be due to the new shape. The new fans are also rated at a different voltage/amp. The old fans are 5V 0.5A and the new ones are 6V and 0.3A. Plugging the old fans into the new motherboard won't work even if you tried to trim it down with pliers or something. I'm not sure why, but I think it's to due with the previously mentioned differences in power required.
kotaku.com
. Za kraj, jaca baterija je pored tiseg ventilatora najveci benefit IMO, stvarno transformise uredjaj iz "ne pada Deck daleko od punjaca" u "nosam ga sa sobom, povremeno dopunim, kao Switch".