@grunt
Znaci overall iskustvo:
Steam Deck, najzabavni deo ispadne tweakovanje, eksperimentisanje, instaliranje plagine, emulatore, overclocking, underclocking, podesavanja UI-a, optimizacija OS-a, merenja FPSa.... i nakon 6 sati od svega toga nadjes vremena da odigras 10min. na nekoj igri da bi zatim odma presao na drugoj
VS
Swtich 1/2 - najzabavni deo, hakujes/kupis igru i igras, jbg![]()

Toga sam i pricao. pomalo ironicnco.... jer uvek uzmes hardver, jedva iskoristis njegov potencijal pa onda ga prodas. Steam Deck je worst case scenario jer svo slobodno vreme i zelju za njemu nasocis na nebitne stvari, jureci ta +2 FPS-a.To poredjenje je isto ko kada poredis PC vs konzole

Tako je! Nedavno sam ugradio backlit kit na GameBoy DMG-01 na kome se igra ekskluzivno samo Tetris, a da i najvise provedjeno vreme na PSP-u imam na LuminesMa dok se kod vas sve učita ja na mom tetrisu igram već treću partiju. E to je tehnologija kojoj je zabava prioritet![]()

Ja se jesam pozabavio raznim modovanjima jer kao neko ko nije na PC platformi jos od 2006, bilo mi fun da cackam foldere. A sto se tice igranja, vise sam se naigrao i presao za 10 meseci na SD nego sve zajedno na PS5 i XsX u poslednje 3-4 godine. SD me bukvalno vratio u gaming jer ove nove konzole, tolko polupanog i bezivotnog AAA sranja izlazilo da vise nisam znao dal je problem u meni ili u igrama kad vise ne uzivam. SD igram i nove al zato naj vise cepam matore NFS, Dirt, PS2 i gamecube klasike, old skool PC igre iz 90ih i 2000ih. Mozda naj bolja konzola koju sam ikada kupio pored PS2.Ja se nisam izigrao ukupno poslednjih 10 godina koliko sam sw izigrao za ovih 7-8 meseci koliko imam Steam Deck. Igram se povremeno oko emulatora ali opet preko 90% samo igram. Nikada nisam pipnuo one opcije za štednju baterije u manje zahtevnim igrama.

I ne, ne morate se sub, ovo vise za svoju dusu kacim a i druge jer vidim po redditu neki imaju poteskoca pokrenu dosta igara, pogotovu starije. Za Sada HL ALyx: