• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Steam Deck

Updejtovao mi se danas Steam Deck, sada ima opciju da se limitira punjenje baterije. Ja stavio da se puni do 80%, stavio da se puni, proveravam posle nekog vremena, baterija na 85% i i dalje se puni. Kako kod vas ostalih radi ova opcija?

Ma opcija je u Settings, podesio sam je na 80%, ali izgleda kod mene ne radi

Last edited:

tXL27Dw.png

8cjT4wi.png

Da odgovorim sam sebi ali i nekom ko slučajno ima isti problem sa opcijom za ograničavanje punjenja baterije.

Problem je izgleda stvarao Power Tools iz Decky Loadera. Da li neka opcija treba da se promeni (tako pisalo na netu, mada se ja ne sećam da sam ikada tamo nešto menjao) ili treba da se obriše ceo plugin, ne znam, ja obrisao ceo plugin. Mada odmah kako sam ga obrisao Steam Deck mi opet prijavio da treba da se updejtuje na verziju na koju sam ga već updejtovao pre neki dan kada sam dobio tu opciju za bateriju (takođe se dobija i KDE 6 za desktop mode, što je odlična vest). Updejt trajao samo par sekundi i od tada mi opcija za graničavanje punjenja baterije radi.

Last edited:
Instalira se preko desktop installer fajla, mada meni je emulator preuzeo asocijaciju sa BIN ekstenzijom. Ako naletite na isti problem, samo prevucite fajl u Konsole i lupite enter, to ce pokrenuti instalaciju. :D

[also properties > permissions > allow executing za BIN file]

jGiQ0pm.jpeg

O2fq3pw.jpeg

Last edited:
Back
Top Bottom