• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Starfield

Iz Nvidije kažu "nemamo ništa protiv da developeri uz DLSS uključe i alternativne tehnologije", ovi kažu "no comment".

Edit: za našeg doajena popodnevnog beauty sna @2CR4ZY :
NVIDIA does not and will not block, restrict, discourage, or hinder developers from implementing competitor technologies in any way. We provide the support and tools for all game developers to easily integrate DLSS if they choose and even created NVIDIA Streamline to make it easier for game developers to add competitive technologies to their games.

Keita Iida, vice president of developer relations, NVIDIA
Svaka DLSS igra ima podršku za FSR i/ili XeSS, dok samo 20% AMD sponzorisanih igara podržava DLSS.

Last edited:
Neki lik odradio SX i predobro je, još pre par nedelja. Likovi ga terali da baci dizajn nalepnica i svega on rekao da će možda da krene da prodaje :D

I S i X su baš pogodni za custom fanart. Kada bih našao neki dobar za Starfield možda bi ga i odradio

Last edited:
Od 11. jula sve sto AMD prodaje dolazi sa Starfield-om [Standard/Premium]

STARFIELD-AMD-RADEON-RYZEN-768x607.png

Ovo je spisak pokupljen sa non-US sajta. 5600X3D se prodaje samo u USA, i igra ce navodno biti dostupna i za te kupce.

No console required, drago mi je da se siri trend, mozda nikad i ne dobijemo narednu generaciju konzola, mozda ps5 pro bude zadnje sto je izaslo... mada deluje jos uvek malo rano, mozda ipak dobijemo jos ps6 i to je to...

No console required, drago mi je da se siri trend, mozda nikad i ne dobijemo narednu generaciju konzola, mozda ps5 pro bude zadnje sto je izaslo... mada deluje jos uvek malo rano, mozda ipak dobijemo jos ps6 i to je to...

Aha, ne.

Back
Top Bottom