• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Disney+ Star Wars TV [Mandalorian, Boba Fett, Ahsoka, Ob1...]

Meni ova sezona užas. Samo mi se druga epizoda svidela.

Meni je isto kao i do sada. Nikad mi nije dobro legao Mandalorian, ali eto, gledam ga zbog neke opšte kulture i nekih zanimljivih trenutaka i epizoda kada se dogodi nešto malo više od klasičnog Mando zapleta. Ova poslednja epizoda mi je bila samo presmešna jer su očigledno hteli da naprave zajebanciju od epizode i u tome su bogami uspeli :D

Mandalorian S3E6

Kakva sprdnja od epizode (u pozitivnom smislu) u režiji Bryce Dallas Howard :D

Nisam još video ovu, ali neke od najboljih epizoda (uklučujući one Mando epizode iz Book of Boba Fett) je režirala Ona.

Meni bas ne smeta kada je SW u "jednostavnom" modu. Tako je i sve zapoceto.

Fino je ponekad dobiti nesto ozbiljnije kao Andor, ali u globalu kada gledam SW hocu da vidim u kakvu novu avanturu su upali Flash Gordon i Buck Rogers.

Neke fransize rastu zajedno sa svojom publikom, kao kada je JKRowling pisala Pottera za svoju decu, prvi romani su za klince, zadnji romani su za tinejdzere. Oseti se razlika. SW ce verovatno vecno biti u raznim modovima rada, bice svega.

Slazem se, gledao sam skoro par Mandalorian epizoda sa 9ogodisnjom sestricinom i kapirao po njenim reakcijama koliko je ustvari serija prilagodjena deci/mladjima. Rekoh vec al evo opet, ko nas 'be sto smo metuzalemi.

Ovo jedva cekam, przim se na animirane omnibuse.

Imas dobre nove knjige o Thrawn-u, deo su novog kanona. Njegov origin, i avantura sa Darth Vader-om.
Da li bi podelio te naslove? Da dam šansu jednoga dana... Pa ili da prestanem da budem hejter ili da dupliram averziju.

Bogme, naleteo sam na neki prljav ves u vezi Kejtlin Kenedi, predsednice Lukasfilma.

Za sada ono sto mi deluje da pije vodu je da ovakva treca sezona nije bila Favreova zamisao i da je reunion trebao da padne na kraju sezone a ne u Boba Fet seriji.

Nesto se tu krcka lose.

Napokon dobra epizoda posle nekoliko filera. Koliko je do jaja onaj fajt na kraju.

Odgledao treću, meni je bilo zabavno od početka do kraja, jednostavno samo teče serija i ne bavim se previše time šta koliko ima logike jer bi u suprotnom bila jako problematična serija.

Drago mi je i da u proseku epizode sada duže traju mada jeste bio bizaran i out of place detaljni insight u birokratiju nove republike. :D

😢

"I discontinued all writing and writing-related work on Andor prior to midnight, May 1. After being briefed on the Saturday showrunner meeting, I informed Chris Keyser at the WGA on Sunday morning that I would also be ceasing all non-writing producing functions," Gilroy said in a statement to The Hollywood Reporter.

Gilroy prica kako su uboli pravi tajming za Andora, u dobu kada su se svi razbacivali sa nenormalnim budzetima.

Gledam Ahsoka i ko su ovi likovi i zasto bi trebalo da me bude briga? Stao sam na pola Bobe, ali kapiram da ovo nema veze sa tim?

Ko je ciljna grupa ove serije?

Fan sam originalnog Clone Wars-a. Ali, nisam imao zelji da gledam novi, kad su Tartakovskog izbacili.

Nekako mi ne deluje dobar plan praviti igrani nastavak crtanih filmova. Uopste nisam vezan za likove, a ovi introductioni gde ih pokazuju kako su super su mi bas izforsirani bez prethodnog konteksta.

Gledam Ahsoka i ko su ovi likovi i zasto bi trebalo da me bude briga?
Posle Clone Wars-a su nastavili sa Rebels, a ovo je direktni nastavak na to. Nije za svakoga, IMO Ahsoka show cesto ima spor pacing i nisu dali puno detalja za Rebels likove [cak ni za Sabine] da bi infromisali nove gledaoce.

star-wars-rebels-characters.jpg

Back
Top Bottom