• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Disney+ Star Wars TV [Mandalorian, Boba Fett, Ahsoka, Ob1...]

gledam ja, ne mogu da kažem da je loše, ali i posle četvrte epizode ne vidim neku poentu serije osim eto kao, šta se dogodilo sa bobom.

inače, boba mi je most overrated sw lik ikada.

e, to jeste baš jadno bilo. cela ta priča sa "klincima".

Sad pogledah zadnju epizody Bobba Fett-a, i odusevih se. Prva dobra epizode sezone, ironicno, bez samog Fett-a. Let pred kraj je bio cista magija, taman su dozirali i malo nostalgije. Nasmejah se fino na komentar kako je let prosao. :D

Virtuelni setovi im bas omogucavaju da snime sta hoce, odlicne su bile lokacije u ovoj epizodi. Kad se samo setim kako je matori Lucas opisivao takav tech pre petnaestak godina. Opisivao je da je SW nemoguc za TVsnimanje preko obicnih setova, da moraju da prosire setove sa CGI-om jeftino.

baš baš odlične i peta i šesta.
na momente sam se ježio kako su uradili luka, ali naravno kad god je duži fokus na lice u očima se vidi da nije prirodno

lukova škola za džedaje je potvrda da su ep7,8 i 9 kanon :D

also, rip space raylan givens :cry:

Disao je u zadnjoj njegovoj sceni kad su mu priskocili sa zavojima lol

Da se nadovežem; odlične su poslednje dve epizode, najviše zbog toga što se Boba skoro uopšte ne pojavljuje. Neverovatno koliko su dosadnog lika napravili od njega.
Što se tiče dešavanja iz poslednje epizode, to je sve ono što su fanovili želeli da vide, aki nekako uopšte nema veze sa Bobinom pričom.
Naravno pričam o
bejbi djodi i treneru. Inače deep fejk je sada dosta bolji, malo glas ne štima, ali super napreduju sa tom tehnologijom.

Ostala je jos jedna epizode Bobe, morace nekako da zbrzaju kraj.

Posle ove serije krece sledeci udar [i silovanje] Star Wars nostalgije sa Obi Wan i Ashoka serijama.

boba-fett-c6-poster.jpg

Pogledao juče poslednju epizodu Bobe. Ono, ok je, ali i dalje totalno nepotrebno.
Uglavnom sam isčekivao scene sa
bejbi djodom
.
Vespa crew je najgore sranje koje se desilo star warsu posle jar jar binksa. Njega bih čak i voleo da vidim sada. Gde je šta radi.

Zavrsio sad sa poslednjom epizodom. Okej je. Ona ekipa klinaca me je asocirala na Neutrine iz Nindza Kornjaca, lal

ona riba iz vespa ganga koju najviše forsiraju baš preočajno glumi. nadam se da im je ovde kraj i da se neće pojavljivati više nigde... :D

Istina. Ona je jedna od glavnih u ovoj yellowjackets seriji, tu mi isto ide na nerve.

Zavrsio sad sa poslednjom epizodom. Okej je. Ona ekipa klinaca me je asocirala na Neutrine iz Nindza Kornjaca, lal

Bukvalno sam isto pomislio na Tinejdzere iz Dimenzije X lol.

Elem nije los Boba , stigao do pete epizode . Drzi mi paznju ali Manda je bio bolji. Theme song je do jaja :D

Back
Top Bottom