• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Star Wars Jedi: Fallen Order

Apex

Well-known member
Patron
Reaction score
4,532
WHeOu95nW2SZQy6H5IKgE2Bg.png

Developer: Respawn Entertainment
Publisher :EA
Datum izlaska: 15. novembar 2019.

Tek sad uzeo da igram ovu igru i posle prvih 5-6 sati baš sam iznenađen kvalitetom.
Znam da je igra prošla OK kod kritike i da je radio moj voljeni Respawn ali nisam očekivao da će biti toliko dobro.

Videćemo da li će ostati taj utisak do kraja ali igra ima "ispravan" Star Wars vibe i nekako je baš prava feelgood avantura.

Solidna Star Wars igra posle mnogo mnogo godina.
Prica solidna, gameplay wise sve na mestu. Igra je mesavina Zelde/Darksiders sa nekim mehanikama iz Souls igara (bonfire/checkpoint), na kraju mi je bilo zao sto ne traje malo duze . Prijatno iznenadjenje svakako radujem se drugom delu :)

Ima borbe.nisu hack and slash system nego souls like. dobro nisu mozda tebi ali meni jesu.pogotovu sto sam igrao "sve" TPS star wars igre kao sto su Force Unleashed od zadnjih takvih
Igrao i presao igru nije nikakav souls like. Postojale su igre pre Dark Souls serijala gde boss ima health koji trebas da mu skines tako to sto dodgujes levo desno i udaras ga.

Ne bih nikada ovo nazvao souls like igrom, ima nekih baš sitnih sličnosti ali uopšte nije taj fazon.

Igrao i presao igru nije nikakav souls like. Postojale su igre pre Dark Souls serijala gde boss ima health koji trebas da mu skines tako to sto dodgujes levo desno i udaras ga.
Ortak koji je Souls fanatik je sam povukao paralelu sa Borbom u Okarini kada sam mu pokazivao igru pre par godina što me je baš iznenadilo

Odlična igra, prešao je dva puta. I mene je u startu odbijalo što je porede sa Dark Souls i što je metroidvania, ali borba i bauljanje po planeta je tako dobro urađeno. Nije mi moglo dosaditi bacanje stormtroopera u bezdan, a posebno zadovoljavajući osećaj kad se blokira hitac blastera pa se vrati pravac u kacigu neprijatelja.
Tačno znam koliko mi se igra sviđa kad me ne mrzi da vijam collectibles, iako su ovde uglavnom kozmetika. Sećam se da sam gledao da mi se uniforma i boja lightsabera poklapa sa planetom, tipa zeleni pončo i boja lighsabera za Kashyyyk, žuto/narandžasto za Dathomir itd :D
Jedino grehota što je dupli lightsaber uglavnom samo za crowd control i ima slab damage i što nema onako sočnog komadanja tela kao u Witcher III na primer.

Ortak koji je Souls fanatik je sam povukao paralelu sa Borbom u Okarini kada sam mu pokazivao igru pre par godina što me je baš iznenadilo
Pa da taj rad vise lici na neki mix Zelde i Darksidersa recimo nego na souls zapravo uopste ne lici na souls osim par sitnica (checkpoint itd). Ja bi licno vise voleo da je malo prosire u nastavku, npr da itemi koje nosis na sebi imaju neki dodatni ability ili stats da ne budu cisto kozmeticke prirode itd. Ali overall bas dobra SW igra posle mnogo godina.

Apparently Jedi Fallen Order Is Soulslike

-Each planet is an open level with interconnected paths, secrets to find and some areas you need to come back later with something specific to unlock more.
-Rest points that restore your health and ability and also reset/respawn enemies.
-If you die you drop your XP and have to get it back.
-The dodge/roll/attack gameplay is identical to the souls games, probably closest to Sekiro.

Pa da taj rad vise lici na neki mix Zelde i Darksidersa recimo nego na souls zapravo uopste ne lici na souls osim par sitnica (checkpoint itd). Ja bi licno vise voleo da je malo prosire u nastavku, npr da itemi koje nosis na sebi imaju neki dodatni ability ili stats da ne budu cisto kozmeticke prirode itd. Ali overall bas dobra SW igra posle mnogo godina.
Da to što su svi itemi u igri kozmetika je malo bezveze.

Apparently Jedi Fallen Order Is Soulslike

-Each planet is an open level with interconnected paths, secrets to find and some areas you need to come back later with something specific to unlock more.
-Rest points that restore your health and ability and also reset/respawn enemies.
-If you die you drop your XP and have to get it back.
-The dodge/roll/attack gameplay is identical to the souls games, probably closest to Sekiro.

Sve ove tacke koje si naveo ponovo nemaju nikakve veze sa tezinom igre. Kao sto rekoh iznad igra je pokupila neke stvari iz soulsa ali ne i tezinu. Stvarno nemam nameru da se prepucavam vise, ako neces da mi verujes ne moras, samo bi ti dao savet da ne citas utiske o tezini igre od strane mainstream gejming novinara posto svaka tezina veca od easy za njih predstavlja nepremostivu prepreku. Uzdravlje.

Back
Top Bottom