• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Star Wars Jedi: Fallen Order

good game, zabavna i fluidna za igru, ponekad jako prijatno za oko, lepa voznja po raznolikim svetovima, svega ima pomalo....generalno dooobar paket
sa par zamerki ofc, no taj light sabre zvuk<3 uvek izvuce oprost cak i za gore SW igre

sad gledam ovo za Dark Souls paralelu lol preskocicu komentar o tome

tezina jeste problem stvarno, al ne u smeru o kojem pisu gaming novinari:)
vecinu (nonboss) protivnika sam pobacao u ambise ili "djole zasto si sam sebe udario"
svakako meni je to odgovaralo, dobra igra zabavno mi al ne bi sad da glavim vise od 2-3 veceri

prica mi uf uf moz prodje, glavni lik harizma 0 dosada ziva (losa kopija Luke-a i guess)
nisam nesto spec SW zealot, smara me taj deciji/dizni vajb sorrrry...ja bi samo Darth Vader da koka vukije...i evokse

najveca moja zamerka je mozda i jedini pravi problem:)
a to je mapa!!! alal im vera za ono i ljudima koji vijaju collectables sluzeci se istom

moze drugi deo sto da ne...samo glavnom liku da stave ponco na glavu i da cuti sve vreme ako moze

Last edited:
Apparently Jedi Fallen Order Is Soulslike
Po svojoj osnovnoj formi igra jeste soulslike.

Ali tezina nije na tom nivou i levelup sistem je pojednostavljen, pa i siroke narodne mase lako mogu da prodju kroz kampanju. Ko je iole kompetentan, igra mu nece biti soulslike vec igra sa malo tezim checkpoint sistemom.

Završio, odlična igra od početka do kraja.

Likovi su generalno klimavi i ima još par manjih stvari koje bi mogle da se zamere ali bi to bilo nitpickovanje.

Počistio sam skroz dve planete, nisam imao želje da idem skroz na completionist a i nisam imao pojma da se na kraju dobije new game + što je najbolji način da se pokupi sve što je propušteno.

Prešao igru kad je izašla, tako da sam već i zaboravio sve sitnice oko igre. Ali u svakom slučaju, u sećanju mi je vrlo zabavno iskustvo.

Ali ono čega se sećam kao da sam malopre igrao je scena:

Scena u vozu kada prvi put izvučeš lightsaber. Nekako je mnogo dobar osećaj, onaj intro skačeš pentraš se po raznim preprakama i onda završite u vagonu gde nema nazad - ispred tebe Storm Trooperi i moraš da reaguješ. I samo to izvlačenje lightsabera i zvuk i cela scena... Sam osećaj koliko si jak u odnosu na njih. Nekako mi je to ostalo u pamćenju kao najbolji osećaj iz te igre. Sećam se naravno i glavne priče i ostatka, ali ovaj kadar koji sam opisao mi je nekako duboko urezan u sećanju i nadam se da ga neću zaboraviti u skorije vreme.

Back
Top Bottom