• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Netflix Squid Game

Dobar je S2, mada iznenadio sam se kada sam video da je emitovana samo prva polovina price. Treca sezona stize vec ove godine.

a.jpg

Last edited:
Uf, meni je sezona 2 za dva koplja ispod prve. Tezhak krindzholeum. Kapiram da netju gledati drugi deo sezone.

Ne znam šta može da bude veći cringe od onog kao reveala u S1.

Odlicna prva polovina druge sezone, zamerka jebeni cliffhanger, da sam znao da se ovako zavrsava cekao bi da sve prvo izadje :/

Well yeah, druga polovina.

Bacam se na gledanje soon, bas me interesuje kako ce zavrsiti.

Koji weak sauce ove epizode...
3 sezone onaj detektiv i ta ekipa na moru beskorisna lol Koja je bila svrha njihova :D

I nedo bog da stvarno prave usa verziju, nadam se da je trol u pitanju....

Meni se svidela i 3. sezona. Puno baš napetih momenata, režija fenomenalna. O kvalitetu u odnosu na danas USA popularna sranja govori i to što su imali trans lika koji je stvarno bio lik, i to baš cool lik u seriji, a ne tu samo da ispuni danas popularnu kvotu zbog koje su današnje serije i filmovi sa zapada totalni debilizam.

Poslednja igra i kako su se igrači ponašali mi je jedino bila let down. Za kraj sam se takođe nadao da će host skroz da se promeni i pobije ona bogata govna ali mi izgleda da će se to možda desiti ako bude novih epizoda.

Kada razmislim, kraj je dobar, depresivan ali daje i nadu u bolje sutra.

Sve u svemu, sve 3 sezone su zajedno skoro savršeno remek delo. Odlična kritika kapitalizma, današnjeg sveta i ljudske prirode i pohlepe. Imam strah da se u stvarnom životu opasno približavamo ovome što se prikazuje u seriji. Drago mi je da su mnogi koji nisu znali da Koreanci već decenijama imaju fenomenalne filmove sada uz pomoć ove serije to saznali.

Pogledao S03.

Serija je i dalje jako zabavna većinu vremena ali dolazi do potpunog raspada u svakom smislu i potpadanja pod bolnu predvidivost i najgore bezidejne klišee.
Bukvalno kao da je američka serija odjednom što se tiče zapleta, samo sa vernijim likovima.

Deo sa gostima koji je i u S01 bio najslabiji je ovde još gore i naivnije odrađen.

Pisao sam ranije da mi je S02 možda i bolja od S01 ali s obzirom da su S02 i S03 jedna celina onda mi je ipak kao celina bolja S01.

Što se mene tiče, nešto što je imalo potencijal da postane kultna serija je svedeno samo na dobru zabavnu seriju za preporučiti.

Ali da ne mogu da smisle ništa originalnije od toga da prvo žena uđe i tipa 8. mesecu trudnoće u igru i onda se porađa u sred igre mi je baš fail. I gomila momenata gde likovi bespotrebno oklevaju 15 minuta da urade to što treba da urade jer čekaju da ih neko zajebe. Poslednja epizoda dodatni užas što je tipa 15 minuta posvećeno igrama a ostalo neki closure likova koji je isto dosta slab, sa sve potpuno nepotrebnim delom u Americi...

Back
Top Bottom