• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Netflix Squid Game

Izdanje koje sam skinuo je imalo fazon 15-20 prevoda u samom .mkv-u. Izmedju ostalog i hrvatski, koji sam i koristio.

Sve super. (y)

Netflix is celebrating a massive milestone in the launch of Squid Game. The streamer is reporting that over 111 million households have watched the series since it launched.
1634133133369.png

Nisam ja tako dobar sa rečima, evo slažem se sa svime ovde osim što je meni dobar bio i plot sa policajcem (on je bio oko za ono šta se dešava van pogleda takmičara) i odličan mi je i twist na kraju:

Drugi žanr, ali jeste baš visoko, gotovo nestvarno, kvalitetno kao i Srećni ljudi.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

@stale Hahahah, koji sam ja idiot, to nisam ukapirao [emoji23]

Državni posao nisam gledao, znam ljude koji se kunu u to, ono malo što sam video mi bilo lame.

Vruć vetar je takođe taj kvalitet kao Squid Game, čak imaju i sličan broj epizoda.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Last edited:
Nije loša serija. Super je ideja, ali igre i nisu toliko zanimljive. Baš pre ovoga sam gledao Alice in Borderland, i tu mi je isto to bilo najveća zamerka.
Intresantnija mi je bila priča sa detektivom i pozadinskim dešavanjima nego glavna priča. A one maske mi deluju kao PlayStation reklama :)
Kakav random momenat ono na kraju sa kpop frizurom xD

Ja nešto propuštam, ali ne primećujem fenomenalnu glumu ni priču koje spominjete. Priča je simpatična ali predvidiva (posle prvih par epizoda), gluma cringy (na momente graniči sa parodijom). Za još veću komediju slušajte engleski dub - očaj, srećom može da se isključi 😂

All in all može se pogledati, serija nije loša, ali ko ne pogleda ne propušta bog zna šta.

Meni među najjačim serijama ikada što se tiče fun factora i zaraznosti iako ima mnogo mediocre stvari.
Baš sam je progutao za dva dana.

Ono što mi je najviše zasmetalo je reveal momenat koji ajde sam po sebi nije nešto originalan što se može oprostiti ali su dijalozi i gluma likova koji se tada pojavljuju težak cringe i izgledaju ekstremno veštački i van konteksta u odnosu na ostatak serije. Doduše maske su mi bile do jaja i taj prvi kadar kada se pojave je super. Tu je i već pomenuti pandur story arc koji ne služi ničemu sem da imaju razlog za drugu sezonu.

A najjača mi je i cela organizacija igara gde sam mogao da ih shvatim ozbiljno prve 2 epizode možda, posle ispada da funkcionišu kao srpska državna firma, opšti javašluk, svi rade sve i niko ne radi ništa, ide sa na pauzu i u WC ko kad hoće ali eto nekim čudom to opstaje par decenija. :D

Da ne bude da hejtujem, ima previše zanimljivih stvari u seriji i kamo sreće da je više ovakvih mainstream serija koje uspevaju da budu zabavne na ovaj način ali ipak je u kategoriji dobre zabave a ne remek dela.

Back
Top Bottom