JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,371
Nema ovo veze sa Skverom taj rimejk se tražio 20 godina i nije deo nikakvog trenda nego neko izolovano ludilo fanova
This. Još malo pa će biti 9 godina od izlaska Blacklist, dosta je bilo čekanja.Ja se radujem zato što mi se igra splinter, pa makar i rimejk.
Nadam se da ću nabaviti charls theory i doubke agent. E sad za double ahent ne znam dal da vijam xbox kkasik ili 360 verziju?![]()
Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
imaš neki uporedni video možda baš me zanima to jer nisam igrao tu verziju samo ovu MODERNIJU, a hteo sam par puta čak lol na Wii nego provuklo mi seBtw PS2, GC i koja vec verzija Double Agenta je infreriornija od Xboxa, cak i po dizajnu nivoa zbog snage tih konzola.
Inače moja figura je malo ozbiljnija [emoji846]Kad se vec kurcimo sa SC-om
![]()
Brw PS2, GC i koja vec verzija Double Agenta je infreriornija od Xboxa, cak i po dizajnu nivoa zbog snage tih konzola.
Sent from my iPhone using Tapatalk
imaš neki uporedni video možda baš me zanima to jer nisam igrao tu verziju samo ovu MODERNIJU, a hteo sam par puta čak lol na Wii nego provuklo mi se
Da indetične su samo je ova moja desert suit(samo te malo ložim [emoji51][emoji16][emoji108])
Za SC PS2, GC i Wii su promenili dizajn nivoa jer nije bilo dovoljno memorije a i zbog grafičke snage. Isto tako, Sam Fisher ima drugačija odela npr i tako to.Neki nivoi su prerađeni a neki su skoro pa celi drugačiji, ne spolja, ali iznutra, raspored elemenata i tako to.
@gruja33
Ta figura je zasebno prodavana, Desert Suit Splinter Cell, mada mislim da piše i na kutiji. Ova moja je iz Collector's Editiona i nije mogla da se kupi u slobodnoj prodaji nakon izlaska. A tu iz Convictiona imam i ja, ali mi se polomio pištolj i sada jedan deo fali. Duša me boli a nemam gde da nađem ponovo samo figuru za normalnu cenu....
Zato je najbolje držati figure u pakovanju [emoji16]Nije addon, bukvalno je deo figure, što je još gore :/... Da je addon, terao bih ortaka da mi otštampa 3D printerom.
Bivša se pravila pametna da mi raspoređuje figure dok ja nisam tu i pala joj figura i odlomio se pištolj. Nikada nisam našao taj deo....
Bivša se pravila pametna da mi raspoređuje figure dok ja nisam tu i pala joj figura i odlomio se pištolj.
Odradicu ti ja tu ruku
Za SC PS2, GC i Wii su promenili dizajn nivoa jer nije bilo dovoljno memorije a i zbog grafičke snage. Isto tako, Sam Fisher ima drugačija odela npr i tako to.Neki nivoi su prerađeni a neki su skoro pa celi drugačiji, ne spolja, ali iznutra, raspored elemenata i tako to.
@gruja33
Ta figura je zasebno prodavana, Desert Suit Splinter Cell, mada mislim da piše i na kutiji. Ova moja je iz Collector's Editiona i nije mogla da se kupi u slobodnoj prodaji nakon izlaska. A tu iz Convictiona imam i ja, ali mi se polomio pištolj i sada jedan deo fali. Duša me boli a nemam gde da nađem ponovo samo figuru za normalnu cenu....