JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,370
Nema ovo veze sa Skverom taj rimejk se tražio 20 godina i nije deo nikakvog trenda nego neko izolovano ludilo fanova
This. Još malo pa će biti 9 godina od izlaska Blacklist, dosta je bilo čekanja.Ja se radujem zato što mi se igra splinter, pa makar i rimejk.
Nadam se da ću nabaviti charls theory i doubke agent. E sad za double ahent ne znam dal da vijam xbox kkasik ili 360 verziju?
Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
imaš neki uporedni video možda baš me zanima to jer nisam igrao tu verziju samo ovu MODERNIJU, a hteo sam par puta čak lol na Wii nego provuklo mi seBtw PS2, GC i koja vec verzija Double Agenta je infreriornija od Xboxa, cak i po dizajnu nivoa zbog snage tih konzola.
Inače moja figura je malo ozbiljnija [emoji846]Kad se vec kurcimo sa SC-om
Brw PS2, GC i koja vec verzija Double Agenta je infreriornija od Xboxa, cak i po dizajnu nivoa zbog snage tih konzola.
Sent from my iPhone using Tapatalk
imaš neki uporedni video možda baš me zanima to jer nisam igrao tu verziju samo ovu MODERNIJU, a hteo sam par puta čak lol na Wii nego provuklo mi se
Da indetične su samo je ova moja desert suit(samo te malo ložim [emoji51][emoji16][emoji108])
Za SC PS2, GC i Wii su promenili dizajn nivoa jer nije bilo dovoljno memorije a i zbog grafičke snage. Isto tako, Sam Fisher ima drugačija odela npr i tako to.Neki nivoi su prerađeni a neki su skoro pa celi drugačiji, ne spolja, ali iznutra, raspored elemenata i tako to.
@gruja33
Ta figura je zasebno prodavana, Desert Suit Splinter Cell, mada mislim da piše i na kutiji. Ova moja je iz Collector's Editiona i nije mogla da se kupi u slobodnoj prodaji nakon izlaska. A tu iz Convictiona imam i ja, ali mi se polomio pištolj i sada jedan deo fali. Duša me boli a nemam gde da nađem ponovo samo figuru za normalnu cenu....
Zato je najbolje držati figure u pakovanju [emoji16]Nije addon, bukvalno je deo figure, što je još gore :/... Da je addon, terao bih ortaka da mi otštampa 3D printerom.
Bivša se pravila pametna da mi raspoređuje figure dok ja nisam tu i pala joj figura i odlomio se pištolj. Nikada nisam našao taj deo....
Bivša se pravila pametna da mi raspoređuje figure dok ja nisam tu i pala joj figura i odlomio se pištolj.
Odradicu ti ja tu ruku
Za SC PS2, GC i Wii su promenili dizajn nivoa jer nije bilo dovoljno memorije a i zbog grafičke snage. Isto tako, Sam Fisher ima drugačija odela npr i tako to.Neki nivoi su prerađeni a neki su skoro pa celi drugačiji, ne spolja, ali iznutra, raspored elemenata i tako to.
@gruja33
Ta figura je zasebno prodavana, Desert Suit Splinter Cell, mada mislim da piše i na kutiji. Ova moja je iz Collector's Editiona i nije mogla da se kupi u slobodnoj prodaji nakon izlaska. A tu iz Convictiona imam i ja, ali mi se polomio pištolj i sada jedan deo fali. Duša me boli a nemam gde da nađem ponovo samo figuru za normalnu cenu....