• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Splinter Cell Remake

Nema ovo veze sa Skverom taj rimejk se tražio 20 godina i nije deo nikakvog trenda nego neko izolovano ludilo fanova

Nadam se da ću nabaviti charls theory i doubke agent. E sad za double ahent ne znam dal da vijam xbox kkasik ili 360 verziju?
c412a72a48ac67355bab8ee9b1c96332.jpg

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Kad se vec kurcimo sa SC-om :D

7db84d670336b290270a162b752ec606.jpg

Btw PS2, GC i koja vec verzija Double Agenta je infreriornija od Xboxa, cak i po dizajnu nivoa zbog snage tih konzola.

@gruja33
Imam ja jednu Double Agent X360 kopiju viška ako si zainteresovan

Inače, sve SC igre su 4K BC na Xbox Series X i Xbox One X, naravno sem SC3D lol

Btw PS2, GC i koja vec verzija Double Agenta je infreriornija od Xboxa, cak i po dizajnu nivoa zbog snage tih konzola.
imaš neki uporedni video možda baš me zanima to jer nisam igrao tu verziju samo ovu MODERNIJU, a hteo sam par puta čak lol na Wii nego provuklo mi se

Splinter Cell je dobrodošao, ali kad će next gen Syphon Filter RTX DLSS + ?

Kad se vec kurcimo sa SC-om :D

7db84d670336b290270a162b752ec606.jpg

Brw PS2, GC i koja vec verzija Double Agenta je infreriornija od Xboxa, cak i po dizajnu nivoa zbog snage tih konzola.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Inače moja figura je malo ozbiljnija [emoji846]
Ili mi se čini ne vidim tačno tu sa strane a imam i coniction figuru
Ali je neotvorena, mada je kutija oštećena ali ne mogu ga slikati iz svih uglova kao ovog iz blacklist jer ako otvorim posle neće ličiti ni na šta jer nije pakovanje moje se može baš lepo otvoriti [emoji51]
faa8ee5ec0b996b51513057bf51cfc2f.jpg
9478791deb8f8000b83c37aceae335ef.jpg
58e9af68cadb3e48f9803cfdd44e2b45.jpg
75dd556a27b32b318cf07983eacf1049.jpg

imaš neki uporedni video možda baš me zanima to jer nisam igrao tu verziju samo ovu MODERNIJU, a hteo sam par puta čak lol na Wii nego provuklo mi se

Za SC PS2, GC i Wii su promenili dizajn nivoa jer nije bilo dovoljno memorije a i zbog grafičke snage. Isto tako, Sam Fisher ima drugačija odela npr i tako to.Neki nivoi su prerađeni a neki su skoro pa celi drugačiji, ne spolja, ali iznutra, raspored elemenata i tako to.

@gruja33

Ta figura je zasebno prodavana, Desert Suit Splinter Cell, mada mislim da piše i na kutiji. Ova moja je iz Collector's Editiona i nije mogla da se kupi u slobodnoj prodaji nakon izlaska. A tu iz Convictiona imam i ja, ali mi se polomio pištolj i sada jedan deo fali. Duša me boli a nemam gde da nađem ponovo samo figuru za normalnu cenu....

Za SC PS2, GC i Wii su promenili dizajn nivoa jer nije bilo dovoljno memorije a i zbog grafičke snage. Isto tako, Sam Fisher ima drugačija odela npr i tako to.Neki nivoi su prerađeni a neki su skoro pa celi drugačiji, ne spolja, ali iznutra, raspored elemenata i tako to.

@gruja33

Ta figura je zasebno prodavana, Desert Suit Splinter Cell, mada mislim da piše i na kutiji. Ova moja je iz Collector's Editiona i nije mogla da se kupi u slobodnoj prodaji nakon izlaska. A tu iz Convictiona imam i ja, ali mi se polomio pištolj i sada jedan deo fali. Duša me boli a nemam gde da nađem ponovo samo figuru za normalnu cenu....
Da indetične su samo je ova moja desert suit(samo te malo ložim [emoji51][emoji16][emoji108])
Vidjao sam i tu tvoju verziju ovde po oglasima, nabijaju joj cenu bzvz oko 9000din traže u proseku sa zalomljenim nožem a full stanje na evaju ne prela, i 50$ sa poštarinom...
Kako si uspeo da slomiš pištolj to joj je jedini add on [emoji16]

Nije addon, bukvalno je deo figure, što je još gore :/... Da je addon, terao bih ortaka da mi otštampa 3D printerom.

Bivša se pravila pametna da mi raspoređuje figure dok ja nisam tu i pala joj figura i odlomio se pištolj. Nikada nisam našao taj deo....

Nije addon, bukvalno je deo figure, što je još gore :/... Da je addon, terao bih ortaka da mi otštampa 3D printerom.

Bivša se pravila pametna da mi raspoređuje figure dok ja nisam tu i pala joj figura i odlomio se pištolj. Nikada nisam našao taj deo....
Zato je najbolje držati figure u pakovanju [emoji16]
Da sad vidim da je izliveno sve ucelo [emoji3]

@gruja33

Odradicu ti ja tu ruku :D

Sent from my J9110 using Tapatalk

Back
Top Bottom