• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Spider-Man 2

Spider-Man 2 Is About the Same Length as the First One

We don't ever say 'oh it's going to be this long'. What we try to do is set the vision. What is our goal? What are the pillars that support it? And then we start working on it and it organically works out.

That being said, we knew it was going to be a bigger experience than Miles Morales. But it was about doing what was right for the story we wanted to tell. I would say it is very comparable to Spider-Man 1. It's not like we've doubled the size of the game. We want to do what is right for the vision, the time and attention you need to create that experience, and also take care of our team. It's not a 200-hour game. I would have a lot less hair if it was a 200-hour game.

Da se odigra Spajdi 2 i moze ps5 na prodaju. Da se ne ponavljam jer sam jako razocaran, ekskluzive koje su decenijama bile najveci PS adut i kvalitet sada gotovo vise nema. Naredne godine najvevatnije 0, mozda jedna....Na Xbox-u igram i kupujem (po neuporedivo nizim cenama) sve sto me zanima, tako da posle nove godine otvarace se oglas ovde za prodaju ps5...

Čodi je pametan čovek, prodaje na vreme, neće da čeka sledeću godinu kako mu ne bi pala cena.

spidermiles-spider-cat.gif

Jos mesec dana.

Well... pogledao sam trejler ali se nisam zrtvovao. ;)

spiderman-tobey.gif

Moji utisci @ https://adria.ign.com/marvels-spider-man-2/41765/review/marvels-spider-man-2-recenzija

Poboljsase sve sto su mogli iz odlicnog keca, uz singleplayer kampanju koja mi se svidela vise od bilo koje druge superhero akcione igre. Insomniac je dostigao peak sto se tice blockbaster akcionih scena, igra ih ima dosta i svaka je fenomenalno rezirana i animirana. Vrhunac uspeha im je poboljsano kretanje po gradu, uspeli su da unaprede nesto sto se cinilo da je vec savrseno u kecu.

Sad krece cekanje za Wolverine-a gde ce moci da se posvete heroju koji ima totalno drukciji set poteza, moci, personality, i mracnijih scenarija. Bas me interesuje kako ce to da im ispadne.

edit -

Back
Top Bottom