2CR4ZY
Forumski Apotekar

Warhammer 40,000: Space Marine 2 review
After a rip-roaring first impression, the long-awaited sequel quickly runs out of steam.
60/100
Slepci. Odlična je igra, barem ovo malo što sam odigrao. Inače, odabrao sam "Veteran" težinu i za sad je taman. Sutra nastavljam, koliko slobodno vreme bude dozvoljavalo.![]()
After a rip-roaring first impression, the long-awaited sequel quickly runs out of steam.www.pcgamer.com
60/100
Samo kad je Star Wars Outlaws kod njih dobio 73% a igra je realno za 43%![]()
After a rip-roaring first impression, the long-awaited sequel quickly runs out of steam.www.pcgamer.com
60/100
Da si procitao review, video bi da kazu da je pocetak fenomenalan, ali vrlo brzo sve to dosadi, sve te repetativne radnje.Slepci. Odlična je igra, barem ovo malo što sam odigrao. Inače, odabrao sam "Veteran" težinu i za sad je taman. Sutra nastavljam, koliko slobodno vreme bude dozvoljavalo.Moj gameplay video.
![]()
A drugi govore kako kampanja odmice da prica postaje bolja, ima neocekivanih momenata, zanimljivih bossfight-ova, i par fake krajeva do odlicne zavrsnice.Da si procitao review, video bi da kazu da je pocetak fenomenalan, ali vrlo brzo sve to dosadi, sve te repetativne radnje.
Da si procitao review...
ali vrlo brzo sve to dosadi, sve te repetativne radnje.
Extra ako je tako, svakako se nadam da bude dobra igra, a ne loša, probaću svakako samo zbog grafike, ubaciću je nekako u bronzani folder, preko vezeA drugi govore kako kampanja odmice da prica postaje bolja, ima neocekivanih momenata, zanimljivih bossfight-ova, i par fake krajeva do odlicne zavrsnice.
Najbolje je odigrati sam i videti kako je.![]()
Tako je, zašto bi sam igrao igru i imao svoje mišljenje o njoj, kad možeš da pročitaš neki review i stekneš mišljenje o igri na osnovu tuđeg mišljenja o njoj.Da si procitao review, video bi da kazu da je pocetak fenomenalan, ali vrlo brzo sve to dosadi, sve te repetativne radnje.
Ma sve je to uredu, moj post se odnosi na to da si nahvalio igru,a samo početak si igrao, za koji review kaže da je odličan, a da ubrzo sve dosadi, tako da videćeš kakva je situacija kasnije.Tako je, zašto bi sam igrao igru i imao svoje mišljenje o njoj, kad možeš da pročitaš neki review i stekneš mišljenje o igri na osnovu tuđeg mišljenja o njoj.
Ne kazem ja, tako kaze review, ja nisam ni igrao, dacu svoje utiske kad odigram.Prosto je malo čudno da igru sa ovolikim nivoom detalja na svakom koraku i scenom koja oduzima dah kažeš da je dosadno.
Ne kazem ja, tako kaze review, ja nisam ni igrao, dacu svoje utiske kad odigram.
Jel sam ja tvrdio da nema pozitivnih opisa?
Ja sam naleteo na onaj negativan, pa mi je bio zanimljiv, jer se kosi sa hype-om.
Svako ko tek proba igru i zavrsi je do kraja, pod uslovom da ga ne smori posle par sati, bice merodavan da da sud.
Ne zna se ko je gori, bukvalno.Sta znam, pratim samo PC Gamer i IGN...