• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Space Marine 2

Slepci. Odlična je igra, barem ovo malo što sam odigrao. Inače, odabrao sam "Veteran" težinu i za sad je taman. Sutra nastavljam, koliko slobodno vreme bude dozvoljavalo. :rolleyes: Moj gameplay video. 😜
Da si procitao review, video bi da kazu da je pocetak fenomenalan, ali vrlo brzo sve to dosadi, sve te repetativne radnje.

Da si procitao review, video bi da kazu da je pocetak fenomenalan, ali vrlo brzo sve to dosadi, sve te repetativne radnje.
A drugi govore kako kampanja odmice da prica postaje bolja, ima neocekivanih momenata, zanimljivih bossfight-ova, i par fake krajeva do odlicne zavrsnice.

Najbolje je odigrati sam i videti kako je. :)

Iz nekog razloga, Xbox ima u proseku ~20% FPS prednosti od PS5.... Niko ne zna zašto, and I'm good with that. smorio bih se instant kada bi fps padao sa 60 na 30.

Da si procitao review...

Brate krejzi dosta više...

ali vrlo brzo sve to dosadi, sve te repetativne radnje.
d3f.jpg

Te "repetitivne radnje" su ubijanje Xenos-a i Chaos-a.

'de ces bolje od toga...

Razumem i Krejzija za repetitivnost, jeste to sve fazon aktiviraj lift, cekaj jedno vreme da te horda opseda, postavi bombe,detoniraj i manje vise to je taj fazon sa horde igrama ali je prokleto sve ovo zabavno i kad vidis mapu gde sve vrvi od detalja vuce te da je igras. Meni bas lezi ova igra, jer ne zamara sa open world igrom, glupim dijalozima, sporednim misijama..ovo je klasika, linearno napucavanje i to ekstra dobro napravljeno napucavanje. Veca mana mi je melee i malo zeznute kontrole koje se znaju pogubiti

A drugi govore kako kampanja odmice da prica postaje bolja, ima neocekivanih momenata, zanimljivih bossfight-ova, i par fake krajeva do odlicne zavrsnice.

Najbolje je odigrati sam i videti kako je. :)
Extra ako je tako, svakako se nadam da bude dobra igra, a ne loša, probaću svakako samo zbog grafike, ubaciću je nekako u bronzani folder, preko veze :D

Tako je, zašto bi sam igrao igru i imao svoje mišljenje o njoj, kad možeš da pročitaš neki review i stekneš mišljenje o igri na osnovu tuđeg mišljenja o njoj.

Tako je, zašto bi sam igrao igru i imao svoje mišljenje o njoj, kad možeš da pročitaš neki review i stekneš mišljenje o igri na osnovu tuđeg mišljenja o njoj.
Ma sve je to uredu, moj post se odnosi na to da si nahvalio igru,a samo početak si igrao, za koji review kaže da je odličan, a da ubrzo sve dosadi, tako da videćeš kakva je situacija kasnije.

Meni ako bude zanimljivo i samo tih prvih par sati, nije problem, probaću svakako.

Krejzi, kako ideš kroz nivoe, skoro na svakom većem okršaju sve deluje spektakularno. Preko veličine cele scene, do detalja na mapama preko broja neprijatelja na ekranu. Kako napreduješ dobijaš druga oružja i moći koje ti se otključavaju u Armory, tako da može da bude dosadno onoliko koliko ti dosadno igraš.

Prosto je malo čudno da igru sa ovolikim nivoom detalja na svakom koraku i scenom koja oduzima dah kažeš da je dosadno.

Igra je spektakularna i kako napreduješ sve se to diže na veći nivo, jer jelte, dobijaš druge alate koje je čine zanimljivijom, ne dosadnijom.

Ako već govorimo o tom omovskom gledanju na igre i dešavanja u njima, Dark Souls je dosadno, sve isto, udariš, roll, udariš, makneš se, pucačine je sve isto, ideš i pucaš.

Prosto je malo čudno da igru sa ovolikim nivoom detalja na svakom koraku i scenom koja oduzima dah kažeš da je dosadno.
Ne kazem ja, tako kaze review, ja nisam ni igrao, dacu svoje utiske kad odigram.

Jel sam ja tvrdio da nema pozitivnih opisa?
Ja sam naleteo na onaj negativan, pa mi je bio zanimljiv, jer se kosi sa hype-om.
Svako ko tek proba igru i zavrsi je do kraja, pod uslovom da ga ne smori posle par sati, bice merodavan da da sud.

Jel sam ja tvrdio da nema pozitivnih opisa?
Ja sam naleteo na onaj negativan, pa mi je bio zanimljiv, jer se kosi sa hype-om.
Svako ko tek proba igru i zavrsi je do kraja, pod uslovom da ga ne smori posle par sati, bice merodavan da da sud.

Ti uvek naletiš na nešto negativno kada se radi o novim igrama.

Back
Top Bottom