• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Smešni oglasi

Automobil top stanje, novo novo novo, 2009 godište, 240000km, jednom malo čuknut pri brzini od 50km/h

Ili je ovo budzenje cene limundo prevaranata, ili je ovo smesan oglas.
5 soma za dsi XL? Ne u zivotu :D Moj champaigne red sam platio 2K pre 3 godine, ne verujem da je bas toliko otisla cena.
Skoro sam kupio modovan 2ds (32gb kartica) doduse sa ogrebotinama za 5k, na istom ovom limundu.

https://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/Konzole-i-igre/Druge-konzole/Nintendo-DSi-XL/109158937

Meni to deluje kao okej cena za očuvan DSi XL? Ja sam ih plaćao toliko letos. Zeleni XL za 5000din. A jedan Chocolate Brown, koji je kao nov, u kutiji sa svim knjižicama, sam kupio za 6000din.

Ti si uzimao po odličnim cenama. Očigledno da su cene otišle gore... :/

Nije to ništa. Za tu cifru pokušavaju da prodaju i konzole za delove. Mada koji je generalno kvalitet u oglasima i kako su opisani, vrlo je moguće da misle da prodaju netaknute konzole.
Odlično očuvana i ispravna konzola. Mana je što su šarke polomljene i gornji i donji deo su razdvojeni. (#desilose)

Meni to deluje kao okej cena za očuvan DSi XL? Ja sam ih plaćao toliko letos. Zeleni XL za 5000din. A jedan Chocolate Brown, koji je kao nov, u kutiji sa svim knjižicama, sam kupio za 6000din.

Ti si uzimao po odličnim cenama. Očigledno da su cene otišle gore... :/
U finom stanju i u kutiji, pa i da se prevarim, ali ocigledno nisam u toku sa cenama...

Ja sam ubedjen da pojedine aukcije "budze" prijatelji, braca, kumovi 🤣

Back
Top Bottom