Predjoh igru, posle 11 sati i 20 min, pa da dam svoje iskreno misljenje, bez filtera.
Japanska bolestina, klasicno japansko preterivanje…
Koristio sam YT jos jednom za lisice… iako sam bio blizu resenja, jednostavno zagonetke nisu logicne, to je najveci problem sa njima, najgora kombinacija.
Prva trecina igre mi je bila najbolja, posle toga sve losije i losije, dok su kraj previse razvukli i naravno preterivali…
Od mana, ne svidja mi se sto se neki monsteri stalno respawn-uju, kapiram da su to uradili kako bi digli pritisak dok resavas zagonetke, ali ne volim kad me igra pozuruje, pogotovo ne kad trebam da razmisljam, ali da to prilicno dize pritisak, dize.
Previse backtrackinga…
Borbe jesu clanky, ali da se preci…
Ne svidjaju mi se neke stvari u prici, malo preteruju sa nekim stvarima, ali to je vise personal taste…
Ima dosta da se cita i poznato je da to ne volim u igrama, medjutim ovde mi nije smetalo, jer iako texta ima puno, uvek dobijete po manje parce texta, pa ne morate odjednom da citate kilometre… takodje u vecini situacija bude i zanimljiv text.
Zvuk je zaista savrseno odradjen, obavezno uz slushke nocu, naravno.
Igra ima dosta upecatljivih momenata.
Wolf mi je kao lik zanimljivo odradjen, pomaze ti, ali ima one vucje ochi gde vidis kako te gleda kao plen, medjutim posle kad sam pitao AI da mi objasni pricu, posto mi nista nije bilo jasno i delovala mi je bezveze, AI mi je to sve lepo objasnio, tako da je zanimljiva prica, ali lose ispricana, jer je nerazumljiva dokle igras... takodje i Wolf ima totalno drugo znacenje od onoga kako sam ga ja shvatio.
Ne znam sta se desilo sa Shiu, ingame izgleda normalno, ali u CGI mi odaje utisak ko da je model loseg kvaliteta u odnosu na ostale.
Ume da trza igra, pogotovo kad potrchis, animacije su dosta krute, borba je nedopechena… ali trzanje mi je najveca mana igre…
Grafika kida, mada pozelis malo varijacije, uglavnom ili selo ili underworld…
Mapa je odlicno odradjena, to moram da pohvalim… jedino fali da mogu da pinujem neko mesto i da upisem text…
Ona underworld ritual podzemlja su najezivije lokacije u igri… i igra je definitivno jedna od jezivijih koje sam igrao, sto volim, uvek sam vise voleo taj japanski stil horora koji je prava jaza, a ne one jeftine americke jump scare-ove… ima ih i ovde doduse, ali taman koliko treba…
Igra je nekako prelaka, ostala mi gomila item-a za lecenje koje nikad nisam koristio, tako da sam sve to odmah eshrine-ovao, zbog veoma limitiranog invetara… tako da def treba da se igra na vecem nivou tezine, ja sam igrao na default…
Sve u svemu kad na kraju slegnem utiske, nisam odusevljen, kvalitet iz prve trecine nije zadrzan i sve posle toga mi je bilo sve losije i losije, zastranili su mnogo, izgubili kompas, te mi je na kraju utisak da mi nije vredna igranja.
6.5/10