• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2023)

Sasvim slučajno sam pre neki dan naleteo na reality seriju Jury Duty, i mogu da kažem da je to bila vrlo srećna slučajnost jer sam je izbindžovao tokom prethodna dva dana.

Premisa je sledeća: Produkcija nalazi 12 ljudi koji će da učestvuju u dokumentarcu koji obrađuje kako izgleda biti porotnik tokom sudskog predmeta. Samo što su 11 od tih ljudi u stvari glumci (među kojima je James Mardsen koji glumi karikiranu verziju sebe), i ceo sud, i slučaj, i sve je totalno lažno. Tako da serija prati tog jednog porotnika koji nije svestan da je sve u stvari fake i njegovo ponašanje tokom te dve nedelje sudskog postupka.
Serija je otprilike kao spoj Nathana Fieldera i Parks and Rec, dešavaju se neke totalno blesave i nadrealne situacije, ali je i sve vrlo pozitivno, tako da preporučujem svima koji vole nešto od ta dva 😄 Ima samo 8 epizoda koje traju 25-30 min, tako da se brzo gleda.

Baš sam hteo da napišem za Jury Duty utiske. I ja naleteh pre neki dan sasvim slučajno.
Ali moji utisci nisu baš tako dobri, mislim da je velika šteta i ogromna propuštena šansa. Prva epizoda je obećavala, sve posle toga mi se ništa ne sviđa. Svakako treba da se pogleda jer je unikatna serija.

Kažem propuštena šansa jer sada će ljudi znati za ovu foru, jednom možeš da uradiš ovako nešto...

Mišljenja sam da je moglo sve mnogo bolje - od samog slučaja, glume pojedinih likova, samih likova (scenario), humora i fora, scenarija, mini zapleta (kao šok događaja u epizodama), pa čak i glavnog lika koji ne zna šta se dešava (previše je vanila i nikakve reakcije nema, treba tu neko lud kao u Nathan for You ili Rehearsal), tako da mislim da je svaki aspekt produkcije podbacio. :(

Bolje da ne pišem ocenu koju bih dao :ROFLMAO:

E, razumem to, ali mislim da nije baš lako dve nedelje držati balans između toga da se dešavaju neke nenormalne stvari, a da se ne provali da fejkuju sve. I mislim da je ok što nisu našli nekog ludaka, mislim da su baš tražili nekog oko koga će da naprave pozitivnu priču, a Ronald je ispao idealan za tako nešto.

Završio sinoć prvu sezonu Klarksonove farme. Uživao sam u svakom minutu ove serije/rijalitija.

Završio sinoć prvu sezonu Klarksonove farme. Uživao sam u svakom minutu ove serije/rijalitija.
Ja sam najiskrenije mislio kada sam rekao da mi je Klarskonova farma najbolja serija možda koja se pojavila u protekle 2 god. To nije bila šala :D
Drago mi je da se i tebi dopala. Druga sezona je takođe pravo uživanje. A najavili su da već rade i uveliko snimaju treću. 🥰

Jedva čekam. I meni isto. Bolja mi je od 90% serija koje sam gledao u zadnje vreme.
Nisam nikad pratio njegove emisije. Samo jednu epizodu Top Gear-a i to samo zbog toga što su vozili Gran Turismo 4.

Gledate li From, i zašto ne.
Ko je voleo Lost, obavezno štivo. Videću da napravim temu ovih dana.
Odgledao sve shto ima do sada. Odlichna je serija. Nije mi smetalo ni shto epizode traju po 50 minuta. Nadam se samo da netje krenuti Lost-ovim putem govana.

meni je sasvim normalno kada ep traje 50+ minuta, one što traju po 25-6 min te i pokupavam da pratim.

Sasvim slučajno sam pre neki dan naleteo na reality seriju Jury Duty, i mogu da kažem da je to bila vrlo srećna slučajnost jer sam je izbindžovao tokom prethodna dva dana.

Premisa je sledeća: Produkcija nalazi 12 ljudi koji će da učestvuju u dokumentarcu koji obrađuje kako izgleda biti porotnik tokom sudskog predmeta. Samo što su 11 od tih ljudi u stvari glumci (među kojima je James Mardsen koji glumi karikiranu verziju sebe), i ceo sud, i slučaj, i sve je totalno lažno. Tako da serija prati tog jednog porotnika koji nije svestan da je sve u stvari fake i njegovo ponašanje tokom te dve nedelje sudskog postupka.
Serija je otprilike kao spoj Nathana Fieldera i Parks and Rec, dešavaju se neke totalno blesave i nadrealne situacije, ali je i sve vrlo pozitivno, tako da preporučujem svima koji vole nešto od ta dva 😄 Ima samo 8 epizoda koje traju 25-30 min, tako da se brzo gleda.

Naleteh na ovo slučajno, možda bi ti se dopalo, ja nemam vremena trenutno, ali dodao sam na watchlist

The Joe Schmo Show

The show's premise is that a target person or people are led to believe that they are contestants on a reality television show; in reality, all of the other participants in the purported show – including the host – are actors, and their actions and the outcome of the purported show are all scripted in an attempt to elicit comedic reactions from the targets.

Pojeo From prvu sesonu za dva dana. Mnogo drži pažnju, prijaju mi ovakve teme kao što je Lost onomad imao. Iskreno, ne znam ni sam kako će da raspletu misteriju a da ne ispadne kao clusterfuck na nivou Losta, ali svakako polažem nade u bolja objašnjenja.

Malo sam se smorio što nije gotova i s02, ali preživeću nekako 😃

Pogledao drugu epizodu druge sezone From. Auf, sipaju, bez milosti. Za sada uzhivam u seriji, tih 40-50 minuta proleti.

Back
Top Bottom