• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2023)

Party Down S03

Finale je bilo odlično, a sezona u proseku dosta mlaka. Nekoliko dobrih epizoda i dobrih trenutaka, ali mislim da nije to više taj kvalitet kao ranije. Fanovima/ljudima koji su gledali prve dve sezone bih preporučio, a ako nikad niste, možda ima sada i boljih serija na TV nebu...

ocena sezone 7/10

Odgledao The Orville sezonu 3. U ovoj sezoni su postali prava kopija starih ST serija. Sezona je dosta ozbiljnija nego predhodne i sa time po meni postala slabija po kvalitetu. Plus sto ima par toliko razvucenih epizoda koje traju dobrano preko sat vremena sto mi je dodatni minus. Ranije su bili pravo osvezenje kao parodija ST serijama sada vec prelaze u pravu dosadu. Nadam se da ce cetvrta sezona biti posladja posto mi se ne svidja put kojim je serija krenula. Ako su nastavili u ozbiljnijem tonu onda su bar mogli da prikazu neke nove stvari a ne da postanu plagijat ST-a.

Da ne budem skroz negativan i ovakva serija je dovoljno dobra da cu nastaviti da pratim. Mada je prava steta sto ovo ide silaznom putanjom. E da svidja mi se dizjn nekih vanzemaljskih rasa i svemirskih brodova. Dosta raznoliko i orginalno.

Orville mi je bio sve bolji i bolji kako je vreme teklo. Zadnja sezona je bila bas odlschool ST, sto je po meni bio plus.

Meni je druga sezona bila ok. Posle treće ne verujem da ću dalje pratiti...

Succession s04e03

Da citiram dva reddit commenta

"We have our new Ozymandias"
"this belongs in the pantheon of all time great tv episodes"

Epizoda trenutno ima 9.9 na imdb-u :D

Pola epizode i više nisam verovao da se stvarno ovo dogodilo... Baš su dobro uradili tu haotičnost.
Takođe, gluma dece je pokidala, moguće da se smeši Emi Džeremi Strongu.
I da, pokidao je Logan poslednjom rečenicom deci: “I love you, but you’re not serious people:ROFLMAO:

Gledaj ovako

Reborn Rich,je odlicna serija
Taxi Driver isto
Little Women ti je na Netflixu
Misliš da gledam ove serije pre nego Extraordinary Attorney Woo? Po ocenama (broju glasova i samim ocenama) na imdb-u rekao bih da je Attorney Woo dosta bolje primljena. Ili si mislio da gledam i ove serije uz ovu?

---
Ted Lasso prošlonedeljna epizoda mi je vratila nadu da ovo može biti cool sezona. One prve iz ove sezone mi nikako nisu bile legle...

Misliš da gledam ove serije pre nego Extraordinary Attorney Woo? Po ocenama (broju glasova i samim ocenama) na imdb-u rekao bih da je Attorney Woo dosta bolje primljena. Ili si mislio da gledam i ove serije uz ovu?

---
Ted Lasso prošlonedeljna epizoda mi je vratila nadu da ovo može biti cool sezona. One prve iz ove sezone mi nikako nisu bile legle...
Pa gledaj uz, ove tri su meni dosta odskočile jer nisu klasične k-drame.
A i EAW je na Netflixu dosta široj platformi nego ove druge tri,tj dve

Meni je naprimer Reborn Rich veoma fino legao.

The Marvelous Mrs. Maisel je krenula sa S05. Izasle su prve 3 epizode.

Nisam planirao. Video sam na nekoliko mesta po netu da je kao sada aktuelna, ali nekako me ne privlači. Moguće da sam stekao takav dojam jer mi deluje kao da ima vajb prosečne Netflix serije - tj. ima previše generičkih scena u onim trejlerima... Deluje da ima dosta filera i da je u suštini moglo sve to da bude film umesto serije. To mi je problem sa 95% Netflix serija koje štancaju non stop - postoji neka dobra ideja, cool koncept, ali se sve uradi nekako brzo sa previše filera, sa nekim new age filterima i blurovima svakog kadra... i umesto dobrog proizvoda, dobijemo generičko sr*nje.

Ali ako neko bude gledao ovde i preporuči, ili čujem od nekih drugara da vredi, daću joj šansu. Za sad, ovako, na prvi pogled, nije me zaintrigirala dovoljno da gledam.

Ted Lasso me opet malo razočarao... Nekako je previše sve sporo, priča ne ide nikuda, likovi i njihovi problemi su postavljeni u prvim epizodama nove sezone i deluje da nikuda ne idu.

Istraživao sam malo i naiđoh na ovo:

Takođe, video sam na subredditu za Ted Lasso da ljudi baš krive Sudeikisa za "lošu" treću sezonu, jer sve za sada ima veoma čudan pacing. Slažem se sa njima da iako je ovako za sada, da sve to može biti slow burn... i da na kraju može biti neverovatna završnica. Vreme će pokazati.

Evo i te reddit diskusije:

Last edited:
Izašle su prve četiri epizode nove serije "Mrs. Davis" koju potpisuje Dejmon Lindelof.

Ovo je glupo i nezahvalno prepričavati jer šta god da kažem pokvario bih iznenađenje.
Priča je zanimljiva mada ne preterano originalna. Ispričana je u tipičnom Lindelofovom stilu "prvo te iznenadim nekom suludom scenom pa te posle dovedem do toga da vidiš kako i šta se tu desilo" koji obično volim i ovde odlično funkcioniše.

Npr ova scena na samom početku treće epizode gde ni za milion bambija ne bismo mogli da pogodimo o čemu se tu zapravo radi i otkud sad ovi Vikinzi ovde...

Mrs.Davis.S01E03.A.Baby.with.Wings.a.Sad.Boy.with.Wings.and.a.Great.Helmet.720p.PCOK.WEB-DL.DD...jpg
Mrs.Davis.S01E03.A.Baby.with.Wings.a.Sad.Boy.with.Wings.and.a.Great.Helmet.720p.PCOK.WEB-DL.DD...jpg
Posle briljantnog Watchmen-a gde je Lindelof uspeo da se nadoveže i u nekim momentima da čak i nadmaši Alana Mura, podigao sam očekivanja ali mogu reći da Mrs. Davis uopšte nije razočarala. Dosta je otkačena, vrca od nekog blesavog humora, poigrava se sa klišeima i očekivanjima gledalaca i to sve dobro radi.

Back
Top Bottom