Sada sam sve vec video kako treba, i dalje mi neke stvari smetaju, samo ne u toj meri kao pre 40ak minuta, kao i to sto im je previse bilo dozvoljeno za neko stvari. Ali ajde, barem u mojoj glavi ovo vise nije ni blizu najslabije karike u sezoni.
Naucio sam kada me nesto izbaci iz takta, sem ako nije nesto debilno treba ponovo da gledam kako bih imao kompletniju sliku. Svaki oblik umetnosti treba da izazove reakciju.
Bilo mi zao glavnog lika i onda vidim da nije postojao u stvarnosti, ali da jedan lik jeste radio kao animator pa sam zbog pojedinih scena zesce ispizdeo. Nisam popizdeo zbog sadrzaja epizode koliko zbog rezultata guglovanja. Neka sam ponovo pogledao epizodu, bolje sam skapirao. Ne treba da se setim samo tih par scena, nego barem da u svojoj glavi imam hajlajtove.
Naucio sam kada me nesto izbaci iz takta, sem ako nije nesto debilno treba ponovo da gledam kako bih imao kompletniju sliku. Svaki oblik umetnosti treba da izazove reakciju.

![Fleabag.S01E05.Episode.5.720p.WEB-DL.x264-[MULVAcoded].mkv00001.jpg Fleabag.S01E05.Episode.5.720p.WEB-DL.x264-[MULVAcoded].mkv00001.jpg](https://forum.secretlevel.org/data/attachments/8/8122-85a69e68b642f0873939eee652d25ec0.jpg?hash=haaeaLZC8I)