• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Dreamcast Sega Dreamcast general tema (igre, vesti, diskusija)

Koliko se secam Xbox 360 verzija ima.neki glupo ghosting efekat. Nista sto "unistava" igru, ali svakako ne doprinosi.
Kada napišeš dosta bolje pomislim na framerate, detalje i rezolucoju....
Ghosting je sve samo ne dosta bolje kao efekat blur koji iskljucujem uvek u igrama kada imam priliku...
Znam da je re4 gamecube verzija dosta bolja od ps2 🙂

Kada napišeš dosta bolje pomislim na framerate, detalje i rezolucoju....
Ghosting je sve samo ne dosta bolje kao efekat blur koji iskljucujem uvek u igrama kada imam priliku...
Znam da je re4 gamecube verzija dosta bolja od ps2 🙂
Nisam ja taj koji je rekao da je Xbox 360 ver bolja od PS3, samo sam podelio svoje secanje o Xbox 360 verziji. Sad krece da me svrbi da upalim igru ponovo i predjem po prvi put na Xbox-u.

Нова верзија Flycast-a је сјајна, ждере све савршено! Graphics API: Vulcan, Transparent Sortie: Per Pixel <3 Одмах сам јој задао моје тестове. Grandia II улазак у борбу, 1/1 емулира. Sonic Adventure под водом када се нађеш 1/1, Headhunter на почетку када гледаш кроз стаклена врата на базен, 1/1 без успорења.

Остаје само Shenmue 1 када на почетку приђеш дрвету па крене анимација како ћале показује карате малом Рију, ту имају двије провидне линије на врху и на дну дисплеја, то се можда може ријешити промјеном развучености екрана или шта већ али нећу сада преко хлеба погаче. Тестирам после некад.

Јој што волем Дримкест, јој што волим дјевојкееее, за њих дајем свеее...еее!

Како је овај Sonic Adventure предивна игра. Играо сам највише GameCube верзију и иако неке ствари има боље, попут воде, дефинитивно сам примјетио неке гличеве, чудно и не баш пријатно освјетљење итд.
Сада играм Dreamcast верзију и графички је видно љепша и кохезивнија, боље текстуре, транспаренције, боје, рефлексије. Могу мислити како је ово било играти 1999-те.
Ај' опет да окачим нешто са овог мени драгог канала:

Back
Top Bottom