- Reaction score
- 5,182
Ni ona ne mora skroz da se popuni, naravno.
I to da staviš samo jednu ili dve igre je validna taktika. Povećava šansu da će tvoj favorit da pobedi.Ne mora biti popunjeno do kraja, ako sam ok skapirao. Ne morash u GOTY 8/8 da bi se vazhilo.
Do zadnjeg dana u mesecuDo kad traje glasanje?
e jbg, zaboravih da stavim Hades 2 na listu, isla bi na drugu poziciju @s_hyperionOdlucio sam da poslusam drustvo sa foruma, pa cu glasati samo za igre koje sam igrao.
Razmisljao sam na tu temu, i kad bi glasao za igre koje nisam igrao, to bi bilo glasanje za igre od kojih najvise ocekujem, a svi znamo da ja neretko umem da ispljujem i najvece hitove, to jest da me razocaraju, tako da bolje ovako, sigurica:
GOTY:
- Sea of Stars - eto od onoga sto sam igrao u
ovoj(2023) godini, ovo mi je najbolja igra, igrao sam je najduze, ali je nisam zavrsio, svakako nije GOTY materijal, ali je zasluzila da bude negde na listi- Aliens: Dark Descent - ovo je druga najbolja koju sam igrao iz
ovegodine, ima kvalitet, ima potencijal, ali ni nju nisam zavrsio, jer me je isto vremenom smorila.- Layers of Fear - moram pohvaliti grafiku i atmosferu, isto je nisam nikad zavrsio.
- System Shock - jako kvalitetno odradjen port, igrao nekoliko sati, ali nije mi legao tip igre, da igram nesto sa ovakvim konceptom u danasnje vreme, jer ipak sam postao tezak casual-ac... mada mislim da ce mi se remake dvojke mnogo vise svideti.
- Trepang2 - good boy, trudi se, ima potencijal, ali kad ga ogolish, povrshan je ko Karleusha...
Najiščekivanije igre:
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars Outlaws - izgleda fenomenalno, ali obzirom da nisam neki SW fan, nije prvo mesto
- Rise of the Rōnin
- Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 - da vidimo sta cemo dobiti (obzirom da ne lichi uopste na keca, ocekivanja ravna nuli)
- Contra: Operation Galuga - bas mi se igra ovako neshto
- The Last of Us Part II Remastered - ako moz, moz ( edit, van liste svakako xD)
- Tomb Raider I–III Remastered - ^
- Homeworld 3 - jos jedna koju cu probati par sati i odustati
- Indiana Jones and the Great Circle - nek ide zivot
- John Carpenter's Toxic Commando - ne znam sta je ovo, ali svidja mi se kako zvuchi
Najveće razočarenje:
- Age of Wonders 4 - nije mi leglo, ne bi igrao ovako nesto danas ni da mi platish
- Amnesia: The Bunker - nikad mi se nijedna Amnesia nije svidela, ne znam zasto pokusavam i dalje, tako da nisam razocharan, jer nista nisam ni ocekivao, ali je shit, tako da eto je na ovoj listi
- Jagged Alliance 3 - iskreno, nisam ni igrao prosli deo, a zeleo sam, tako da sam to hteo da ispravim sa ovim delom, ali sam uvideo da 'vako nesto nije danas za mene... mozda pre 20 godina
- Cocoon - hype me up, ooooou, hype me up... stavio sam je ovde samo zato sto se toliko hype-uje, a meni nije nista posebno, nije me zadrzala ni pola sata... previse prosta igra za moj ukus...
- Planet of Lana - prosto prosireno, ni do kolena Limbu i Inside-u