- Reaction score
- 1,664
Reko ja ne uzimajte pixel,a ne na discordu smo razmenjivali iskustvaNa reklamaciji je 20 dana, fabricka greska...

Reko ja ne uzimajte pixel,a ne na discordu smo razmenjivali iskustvaNa reklamaciji je 20 dana, fabricka greska...
Šta će ti inferioran a skup telefon. Bacanje para.ili iphone 13

Iphone 13 ili 14 brise patos sa tim tvojim pixelom realno. Zena ima 14, bolju kameru nisam video na nekom telefonu..ekran odlican iako je samo 60hz.. svaki iphone deluje jadno na "papiru"ali zato u praksi letipa jeste da zaostaje u skoro svim poljima za pixelom i samsungom, ali makar je pouzdan, osnovne funkcije mu rade...
Nije obavezno glasati i za 2022. i za 2023. u istom postu, ali ne zaboravi da sastaviš listu iščekivanih igara.1. Elden Ring
2. Vampire Survivors
3. Kirby and the Forgotten Land
4. Tunic
5. TMNT Shredder's Revenge
6. FIFA 23
7. Silt
8. Return to Monkey Island
S obzirom da Returnal nije nova igra, diskvalifikovan je, a ostale igre su se pomerile za jedno mesto gore i na 5. mesto je stavljen Atomic Heart. Reci ako želiš da promenim to.Uff volim da sastavljam ovakve liste, slatke muke odabrati koju igru na koju poziciju postaviti
U 2023 cekam:
1. System Shock2. Returnal3. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl4. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom5. Hades 2Atomic Heart
Nije zvanično najavljeno, a nije ni novoCounter Strike GO Source 2

Klonoa nije nova igra, već remaster koji ne uvodi drastične promene, tako da je diskvalifikovana iz ovog izbora.Moje goty igre za 2022 su one koje sam igrao jel te, a to izgleda ovako:
1) GOW Ragnarok
2) Kirby and Forgotten Land (odigrao demo ali vrebam igru na prvom sale-u)
3) Horizon Forbbiden West
4) The Callisto Protocol
5) Klonoa Phantasy Reverie Series
Wukong ne izlazi ove godine..Verujem da ni Judas nece izaci 2023 jer ni nema godina izlaska objavljena za ovu igruIgra godine 2022:
Norco - 5p - klikni naslov da vidiš temu i utiske. Prejak narativ, odličan pixel art i fantastičan ost. Malo više casual i kratka igra, ali zadovoljavajuće iskustvo.
Igre koje očekujem u 2023.
Atomic Heart - 5p
Blackmyth: Wukong - 3p
Wo Long: Fallen Dynasty - 2p
Bomb Rush Cyberpunk - 2p
Judas - 1p

Sounds about rightS obzirom da Returnal nije nova igra, diskvalifikovan je, a ostale igre su se pomerile za jedno mesto gore i na 5. mesto je stavljen Atomic Heart. Reci ako želiš da promenim to.

Šta bre loša godina, umro sam dok sam uspeo izabrati igre. Uz ogromne kompromise i nakon dva sata:
5. The Eternal Cylinder