• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Secret Level izbor za najbolju igru 2022. godine

Status
Not open for further replies.
jbg, dacu mu jos jednu sansu, pa ako opet bude zezao, onda cu Samsung s22 ili s23 kad izadje ili iphone 13.

pa jeste da zaostaje u skoro svim poljima za pixelom i samsungom, ali makar je pouzdan, osnovne funkcije mu rade...

I vrlo važno: dobivat će nove verzije iOS-a duže nego dvije godine noviji Android fon.

1 Vampire Survivors
2 Kirby
3 Dome Romantik Keeper
4 Stanley Parable Ultra Deluxe
5 Kornjače
6 Stray, samo zbog grafike i settinga, i zato što ništa drugo iz 2022. nisam igrao. Izuzev Horizon Forbidden West, šteta što je loša igra inače bi dobila mesto na ovoj listi. :)
7 Scorn, nisam igrao ali sam kupio na launchu da podržim, pa može i glas :)

Iščekivane:
Zelda

pa jeste da zaostaje u skoro svim poljima za pixelom i samsungom, ali makar je pouzdan, osnovne funkcije mu rade...
Iphone 13 ili 14 brise patos sa tim tvojim pixelom realno. Zena ima 14, bolju kameru nisam video na nekom telefonu..ekran odlican iako je samo 60hz.. svaki iphone deluje jadno na "papiru"ali zato u praksi leti

PS> Zanimljivo da slabo kod koga vidim da je Ragnarok na prvom mestu, ipak presudilo sto je ps4 base igra XD

Moje goty igre za 2022 su one koje sam igrao jel te, a to izgleda ovako:

1) GOW Ragnarok
2) Kirby and Forgotten Land (odigrao demo ali vrebam igru na prvom sale-u)
3) Horizon Forbbiden West
4) The Callisto Protocol
5) Klonoa Phantasy Reverie Series

od igara koje najvise ocekujem su:

1) RE4 Remake
2) Silent Hill Remake
3) The Legend of Zelda Tears of Kingdom
4) Stalker 2
5) Starfield

Igra godine 2022:

Norco - 5p - klikni naslov da vidiš temu i utiske. Prejak narativ, odličan pixel art i fantastičan ost. Malo više casual i kratka igra, ali zadovoljavajuće iskustvo.

Igre koje očekujem u 2023.

Atomic Heart - 5p
Blackmyth: Wukong - 3p
Wo Long: Fallen Dynasty - 2p
Bomb Rush Cyberpunk - 2p
Judas - 1p

Pošto vidim da su mnogi glasali samo za pet igara, pretpostavljam uglavnom zbog toga što više nisu ni igrali, ipak želim da podsetim ljude koji su možda preleteli preko prvog posta i po automatizmu se ograničili na pet da ove godine može da se glasa za osam igara.

1. Elden Ring
2. Vampire Survivors
3. Kirby and the Forgotten Land
4. Tunic
5. TMNT Shredder's Revenge
6. FIFA 23
7. Silt
8. Return to Monkey Island
Nije obavezno glasati i za 2022. i za 2023. u istom postu, ali ne zaboravi da sastaviš listu iščekivanih igara.

Uff volim da sastavljam ovakve liste, slatke muke odabrati koju igru na koju poziciju postaviti :)
U 2023 cekam:

1. System Shock​
2. Returnal​
3. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl​
4. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom​
5. Hades 2​
Atomic Heart​
S obzirom da Returnal nije nova igra, diskvalifikovan je, a ostale igre su se pomerile za jedno mesto gore i na 5. mesto je stavljen Atomic Heart. Reci ako želiš da promenim to.

Counter Strike GO Source 2
Nije zvanično najavljeno, a nije ni novo 😄

Moje goty igre za 2022 su one koje sam igrao jel te, a to izgleda ovako:

1) GOW Ragnarok
2) Kirby and Forgotten Land (odigrao demo ali vrebam igru na prvom sale-u)
3) Horizon Forbbiden West
4) The Callisto Protocol
5) Klonoa Phantasy Reverie Series
Klonoa nije nova igra, već remaster koji ne uvodi drastične promene, tako da je diskvalifikovana iz ovog izbora.

Igra godine 2022:

Norco - 5p - klikni naslov da vidiš temu i utiske. Prejak narativ, odličan pixel art i fantastičan ost. Malo više casual i kratka igra, ali zadovoljavajuće iskustvo.

Igre koje očekujem u 2023.

Atomic Heart - 5p
Blackmyth: Wukong - 3p
Wo Long: Fallen Dynasty - 2p
Bomb Rush Cyberpunk - 2p
Judas - 1p
Wukong ne izlazi ove godine..Verujem da ni Judas nece izaci 2023 jer ni nema godina izlaska objavljena za ovu igru

Hmm, da, mislio sam da sam video nešto za Wukong ove godine, ali vidim sada da piše leto 2024. Za Judas je malo verovatno, ali se ipak ne zna, pa ću dozvoliti 😄

Šta bre loša godina, umro sam dok sam uspeo izabrati igre. Uz ogromne kompromise i nakon dva sata:
  1. BLACKTAIL
  2. Norco
  3. Lost in Play
  4. Tandis
  5. The Eternal Cylinder
  6. Citizen Sleeper
  7. Tunic
  8. Among Us VR
A iščekuje se sledeće:
  1. Dread Templar
  2. Palworld
  3. Bramble
  4. Stars in the Trash
  5. Atomic Heart
P.S. Neke popularnije naslove nisam ubacio jer će ti svakako dobiti dovoljno glasova i bez mene.

Šta bre loša godina, umro sam dok sam uspeo izabrati igre. Uz ogromne kompromise i nakon dva sata:

5. The Eternal Cylinder

Na žalost, moraćeš još malo da razmišljaš jer je ovo igra iz 2021. godine. Pomerio sam ove ispod za jedno mesto gore, a ti smisli da li želiš da dodaš još nešto da kompletiraš listu 😄

I podsetnik za sve koji još nisu glasali ili treba da kompletiraju liste, imate još dva dana do kraja glasanja.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom