Interesantno su probrali scene za ovaj trejler sa ili samog pocetka ili kraja igre, što dovoljno govori koliko je dobar onaj deo između

. Elem, završih igru nekako I vecinom nije bilo toliko prijatno iskustvo, ali ne zbog tematike igre. Igra pocne sasvim solidno zapravo, čak nisam ni umeo da predjem prvu zagonetku jer nisam dobro skapirao šta se dešava, dobro prikaže dizajn sveta ali ubrzo se sve sunovrati, i dotakne dno kad se dobije prva puška. Prvo, igra ne iskoristi svoj glavni selling point, a to je dizajn sveta i atmosfera, jako retko uspe to da prenese na igrača, okruženja jesu detaljna i upečatljiva, stil je prepoznatljiv ali to je nedovoljno, fale sitnice koje prave razliku, zvukova je jako malo i sporadično, shader im je očajan i sve izgleda kao da je od istog materijala, kolorit je ispran, neka magla samo smeta, svo tkivo je kruto kao od kamena nista nije animirano itd itd. I ajd kao to prihvatim ali onda me igra dotuče sa borbom, prva puška je kao neka varijanta cattle gun, i otprilike je najgore oružje koje sam video u igri, da ga sad ne opisujem detaljno, ali zajedno sa odsustvom ikakvih zagonetki u 2. I 3. Actu, potpuno zatre ikakvo uživanje u tom delu igre, samo idi od vrata do konzole i gledaj ako je ikako moguće da izbegnes borbu. Posle u 4. I 5. Actu igra se vrati u život, vrati se malo želje za borbom sa drugim oružjem, pojave se neke interesantnije zagonetke, promene se okruženja, na samom kraju postane i poprilično solidno po svim parametrima.
Pročitao sam da su jedva stigli da završe igru, tj rekao bih ni da je nisu završili, da je ovaj užasni srednji deo igre samo skrpljen za izlazak, i da je cela igra kao prvi i poslednji act, bio bi ovo solidan naslov, možda i cult ime kod malo mracnije publike, ali ovako je samo igra za gamepass i Hubble bundle.