Nah, samo bahato i divlje! Razulareno poput trinaestogodishnjakinje.samo pls uradi backup prethodno![]()

Možda imaš isti problem koji sam i ja imao. Imaš u okviru quck reply dela, sa gornje desne strane Toggle BB code opciju. Meni je to bilo aktivno, i ni jednu alatku nisam mogao da koristim.Samo da proverim, da li se nešto izmenilo u vezi postavljanja slika? Mislim na deo kroz attachments gde se učita pa se javi opcija da se ubaci sama slika. Već dobrih nedelju dana mi se ne pojavljuje ta opcija već kako završi učitavanje ne prikazuje sliku niti mogućnost insert image...
https://www.youtube.com/watch?v=cG1GeGRXrMY
je da malo više truda uložiš u kreiranju threadova, da prvi post ima nešto više podataka od jedne rečenice i yt clipa. hvala unapredKoristi code tag. Kada kliknesh na options (tri vertikalne tachkice), imash ovaj simbol </>.
možeš takođe probati i da toggle-uješ bb code...
a moja molba ka tebi @WholeBunchOfNerdyGayShit , kad smo već u ovoj temije da malo više truda uložiš u kreiranju threadova, da prvi post ima nešto više podataka od jedne rečenice i yt clipa. hvala unapred