• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Samo da proverim, da li se nešto izmenilo u vezi postavljanja slika? Mislim na deo kroz attachments gde se učita pa se javi opcija da se ubaci sama slika. Već dobrih nedelju dana mi se ne pojavljuje ta opcija već kako završi učitavanje ne prikazuje sliku niti mogućnost insert image...

nismo ništa menjali, probaj da clearuješ cache i cookies u browseru, možda pomogne...

Samo da proverim, da li se nešto izmenilo u vezi postavljanja slika? Mislim na deo kroz attachments gde se učita pa se javi opcija da se ubaci sama slika. Već dobrih nedelju dana mi se ne pojavljuje ta opcija već kako završi učitavanje ne prikazuje sliku niti mogućnost insert image...
Možda imaš isti problem koji sam i ja imao. Imaš u okviru quck reply dela, sa gornje desne strane Toggle BB code opciju. Meni je to bilo aktivno, i ni jednu alatku nisam mogao da koristim.

Da pitam i ovde, jel može da se linkuje nešto sa YTa a da se ne embeduje automatski? Hoću da npr. linkujem YT plejlistu a da se ne embeduje sadržaj sa nje, nego samo URL da bude prikazan.

Test:
Code:
https://www.youtube.com/watch?v=cG1GeGRXrMY

Koristi code tag. Kada kliknesh na options (tri vertikalne tachkice), imash ovaj simbol </>.

Last edited:
Koristi code tag. Kada kliknesh na options (tri vertikalne tachkice), imash ovaj simbol </>.

Ne radi mi to, hoću da mi link ka YT plejlisti prikaže kao bilo koji link, da može direktno klikom da se ode tamo, ne da se selektuje ili kopira iz code taga i onda ode.

možeš takođe probati i da toggle-uješ bb code...

a moja molba ka tebi @WholeBunchOfNerdyGayShit , kad smo već u ovoj temi :D je da malo više truda uložiš u kreiranju threadova, da prvi post ima nešto više podataka od jedne rečenice i yt clipa. hvala unapred

Ni bb code mi ne odgovara, isto prikaže embedovano.

A što se threadova, jbg, takva je tematika, ne mogu da pišem pasus ako nema šta. Ali ok, kapiram primedbu.

da, tekst je opcionalan, mislio sam da ne moram da navodim :)

Nevera u smislu da su potrebni dodatni koraci umesto da lepo c-p link radi kao i sa svim ostalim običnim linkovima koji nisu video, a ne da mi je nešto teško da uradim to sa tvog skrina.

pa ne, to je tvoja želja, sumnjam da je takav feature potreban ikome više od 0.01% slučajeva.
daleko bolje izgledaju wrapovani linkovi i media embed-ovi.

Back
Top Bottom