• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Vidim jos uvek nista od gif avatara, mislim da sam pisao ranije o tome, voleo bih podrsku da mogu da se okace avatari kao gif i mislim da bi trebalo povecati dimenzije trenutnih avatara, jer su suvise sicusni zbog ovog oblika, mislim da bi bilo bolje kad bi ta cela kocka slobodnog prostora, bila iskoriscena.
Secam se da ste pricali da ste to uradili, da bi ste se malo razlikovali od drugih foruma, ali mozda vredi ponovo razmisliti o tome ili staviti na glasanje, da vidimo kakvo je misljenje vecine :)

Koliko se sećam, gif avatari su neka zajebancija koja zahteva dosta kopanja po bazi da se namesti, pričali smo to tome.

Mislim da mora i da se kupi neki plugin, mada mozda gresim, ali kao da je stale spominjao to.

Poštujem i razumem!
👍

Kakvu piksel kolekciju? Neki potpis?
😄
Da, kontam batalio je kad je skupio sve sto postoji :D

pa ti valjda biraš koji gif kačiš... kod mene tvoj avatar izgleda dobro, okači ovde source da uporedim...

Definitivno bluruje, ali tako je i sa obicnim avatarima-slikama, to je zato sto je avatar dodatno resizeovan ovde u postovima. I onda kada udjes na svoj profil, vidis normalan avatar koji nije blurovan.

Mozda je jedno od resenja da se ovaj šestougaonik poveća (ostavi?) na primer na 192x192 piksela ili tako nesto.

Last edited:
@jovcov jeste veći za fazon 5%... mislim da ne bluruje, samo je scaling onako... prosečan, my guess :D

kako mi se čini najbolje je da gif bude 1:1 ratio.

Neretko se desi da neko gleda neke malo starije, neaktuelne serije i postuje na forumu. A imamo temu samo za TV Shows 2022. E sada, to sve ide tu kako vidim, ali možda bismo mogli da napravimo i neku temu, poput one za filmove, gde bi se vodila diskusija o tim ne toliko novim serijama. A inače mislim da nema potreba otvarati posebne threadove za svaku seriju pojedinačno.

ali možda bismo mogli da napravimo i neku temu, poput one za filmove, gde bi se vodila diskusija o tim ne toliko novim serijama
Meni to zvuchi sasvim okej, ali ne znam shta @Maxa misli o tome. Bolje bi bilo kada bi se on izjasnio.

nemam ništa protiv, bolje dva pile up threada nego jedan 😂
Napravih ovu temu

https://forum.secretlevel.org/threads/neaktuelne-serije.777

tako da slobodno neki mod/admin može prebaciti moju poslednju poruku odavde

Avatar gifovi - pomera ih udesno, nisu u centru, zato gomilu njih ne mogu da koristim, takodje ovaj oblik dosta jede sliku, nesto malo se vidi, ali bolje i tako nego nista, no ako moze da se popravi da sliku stavlja u centar i da se ovaj oblik avatara malo prilagodi, bilo bi extra.

Avatar gifovi - pomera ih udesno, nisu u centru, zato gomilu njih ne mogu da koristim, takodje ovaj oblik dosta jede sliku, nesto malo se vidi, ali bolje i tako nego nista, no ako moze da se popravi da sliku stavlja u centar i da se ovaj oblik avatara malo prilagodi, bilo bi extra.
Da, svesni smo toga, ali to je do oblika avatara (shestougao). Ljudi koji su pravili temu su se poshteno iscimali kako bi napravili taj oblik avatara, ali to sa sobom donosi odredjene probleme, a jedan je taj koji si ti napisao.
Za sada ne postoji lako reshenje. Jedino da sam obradish gif dok ne ubodesh.

p.s. pishite koju temu koristite kada prijavljujete problem, lakshe tje nam biti skapirati o chemu se radi.

Back
Top Bottom